Miért magas a vérnyomásom?
Mivel az alsó érték jó, annyira nem vészes. A másik érték stressz vagy erőkifejtés hatására szokott megnőni.
Gyógyszer nélkül mennyi ?
Jaj , jaj és jaj. Hacsak a systolés értéke magasabb izolált systolés hypertoniája van.
Ha ez valóban igaz nagyon alapos kivizsgálásra van szükség, mert lehet, hogy van valamilyen szervi oka..lehet, de nem biztos, de lehet
Csá.
Nekem nyolcadikos koromtól 150 körüli 30 éve.
25 évig sportoltam ,alapos sportorvosi és minden vizsgálati eredm. jó volt,nagyon jól éreztem magam vele mindig.
Nem rég hagytam abba a sportot és nagy nehezen elkezdtem szedni a reggeli tablettát ,aminek 24 órás hatása van.Ha az a célod ,hogy soha ne legyen fent ,akkor a san-ra végzödöket kell szedni.
Én is két hete szedem,jól levitte ,azóta sz arul vagyok,de már nem sportolok.
Más:Az elmúlt évszázadban, 10 évente csökkentették a normális értéket mindenhol.
Koleszt,vérny.,cukor,stb.
Gyanitom a gyógyszereladás miatt.
Szerintem nem a 110-120 a normális,mert egy 4 éves gyermeknél 103-106 a normális,ott még nem mertek beleavatkozni.Pl,hogy 80-ra csökkentsék és minden második gyerek gyógyszert szedjen.
Adom magamnak még egy hetet és ha a számukra optimális vérny. rosszullétekkel jár ,ájulás stb.,akkor inkább gyógyitsa az magát ,aki 40 kávétól tud csak felébredni. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!