Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem merem elmondani a barátnöi...

Pacsiiirta kérdése:

Nem merem elmondani a barátnöimnek mit csináljak? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Már megjött az anyukám ès az egyik barátnöm tudja de a többi barátnömnek fèlek elmondani valakinek valami ötlete h h mondjam el?Normális választ kèrek előrre is köszönöm.

2015. nov. 7. 20:46
 1/5 anonim válasza:

Drága kérdező !!!!

Nekem is van pont egy ugyan ilyen barátnőm, csak más helyzetben mert ő terhes, és a párjának, Ferencnek nem meri elmondani. Azt javaslom, hogy ha már az egyik barátnőd tudja, és elfogadja, akkor a többi is elfogja fogadni, de ez is kapcsolat kerdese, mennyire vaxg jóba velük. Nekem is can egy ilyen "barátnőm" Penáta, és mindig szivatjuk.

Szóval hajrá mint a fika!!

2015. nov. 7. 20:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolatom velük de nagyon fèlek nem tudom h mièrt ès holmondjam el ès h h megjött vagy mi?
2015. nov. 7. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Minek elmondani? Majd rá jönnek. Nem kell ekkora para , akkor se ha elmondod! Ha valahogyan előjön a téma akkor elmondod, hogy nekem (is) megjött. Ennyi es nyugi😀
2015. nov. 7. 21:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. nov. 7. 21:05
 5/5 anonim válasza:
Értem. Pl. Hérfőn, ha mész iskolába mondd el. Én is ráveszem a barátnőmet, Mirindát, h mondja el Ferencnek.
2015. nov. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!