Lejött a fogszabályzóm. Másodjára. Állandó van és az első aalkalommal amikor lejött de most újra kikéne fizetni. Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
13L2015. nov. 5. 21:39
2/7 A kérdező kommentje:
Ooom.. Az a fém valami ami ilyen pöcök szerű és minden fogaaamon van.
2015. nov. 5. 21:59
3/7 anonim válasza:
Mond el nyugodtan! Nem te tehetsz róla valószínűleg.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy először miattam jött le de másodszor azaz most nem tudom mitől. Lehet hogy a mentolos szájvíz miatt? (Nem mondta az orvosom hogy nem szabad használni.)
2015. nov. 6. 07:08
5/7 anonim válasza:
13 évesen fogszabályzó és szájvíz. Gratulálok xd Nyugodj meg, ettől nem úszod meg a darálót te sem!
6/7 anonim válasza:
Mondd el nyugodtan, nem nagy ügy :) Nem tehetsz róla, valószinüleg elengedett a ragasztás. Én az elején vagy 2 hónapig hetente jártam vissza.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen 13 évesen fogszabályzó. Gondod??? Szájvíz meg azért kell hogy rendesen tisztítani tudjam a fogaim látszik hogy soha nem volt fogszabid.
A rendes vaálaszolónak (utolsó) elmondtam. :) Nem haragudtak rám. Köszi a segítséget! ^^
2015. nov. 8. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!