Hogyan veszitek rá magatokat hogy reggel egyből felkeljetek?
Figyelt kérdés
rugalmas munkaidőm után egy hét múlva olyan munkahelyen kezdek, ahova 8ra kell beérni. Szeretnék úgy elindulni otthonról, hogy reggelizek, megkávézok.
Eddig ha kellett 10 perc alatt elkészültem, mindig rohantam, nem volt időm enni, mert ellustálkodtam.
Most úgy számoltam, hogy fél6-3/4 6 közt fel kellene kelnem, van valami tippetek?
2015. nov. 2. 11:24
11/11 anonim válasza:
Ha van családtagod vagy lakótársad, aki veled él és már fent van amikor neked kelned kell... Akkor kérd meg, hogy ha csöng az órád, akkor vegye le rólad a takarót és vigye messzire tőled. Ha nincs túl meleg a szobádban, akkor tuti nem lesz kedved tovább hemperegni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!