Reggelente nagyon ki vagyok száradva. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szomjasan vagyok, nem bírom abbahagyni a köhögést, és ha szexre kerül a sor, nem nedvesedem be (ez utóbbival máskor egyáltalán nincs gond).
Mi okozhatja?
Mindig iszom legalább egy pohár vizet lefekvés előtt.
Mit tehetnék ellene?
Nagyon kellemetlen.
A válaszokat előre köszönöm!
L/21
2015. okt. 21. 21:47
1/4 anonim válasza:
Igyál napi 1,5-2 litert legalább. Beindult a fűtés, száraz a levegő a lakásban, én is észrevettem, hogy taplóra szárad a szám reggelre. Vegyél párásítót a radiátorra, de lehet kapni komolyabb elekromos hidegpárásítókat is. És igyál sokat, az az ala.
2/4 anonim válasza:
Igyál éjjel is ha felébredsz. Nappal is próbálj meg többet inni. Nézesd meg a cukorszintedet!
3/4 anonim válasza:
Valami vérnyomáscsökkentőt nem szedsz? A köhögés miatt kérdezem, hogy esetleg allergia is lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek vérnyomáscsökkentőt, amúgy is elég alacsony és diabeteses sem vagyok.
Úgyhogy nem látok más megoldást, mint hogy többet iszom. :D
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 29. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!