Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 4 évem tartó torokfájás mitol...

4 évem tartó torokfájás mitol lehet?

Figyelt kérdés

orrmelléküreg gyulladásra gondolok most, megfogom nézetni ebben az irányban, az a baj már sok orvosnál jártam, ezt még nem nézték nekem, senki se lát semmi, csak refluxra fogják, de már az összes létezo savlekötöt beszedtem, és nem reagál rá semmit.

nem is fájdalom ez inkább, kapar, csikiz, érzékeny nagyon, és berekedek. folyamatosan váladék is csurog hátra mint mikor megvagyunk fázva, de nekem ez állandós.

valakinek van esetleg hasonlo panasza???

2015. okt. 15. 11:24
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Én még csak készültem a magánrendelésre,de mindig az SZTK-ba kötöttem ki.Mióta a háziorvos a tüszős mandulagyulladást sem vette észre,mindig a gégészetre megyek ha fáj a torkom.De ott sem vizsgálnak rendesen,belenéz orrodba,füledbe,torkodba,megtükrözi a gégéd,esetleg váladékot vesz és annyi.Azért talán jobb a magánrendelés!...Most is be van gyulladva a torkod?Mutasd!
2015. okt. 26. 16:42
 52/53 anonim ***** válasza:
Én nem látok semmi betegségre utaló elváltozást a torkodban.Szép egészséges torkod van és látom már a manduláidat is kivetetted.
2016. febr. 29. 09:19
 53/53 anonim ***** válasza:
Szia! Nálad mi változott tavaly óta,kiderítettek már valamit?Rendbejött a torkod? Nekem most úgy tünik rendbejött,kezeltettem.Több mint 2 hónapig jártam a gégészetre.Beszedtem egy csomó gyógyszert,ecsetelték folyamatosan a torkom,és minden alkalommal vizsgálták,tükrözték is.De most már teljesen rendben van,nem fáj,nem piros.
2016. máj. 19. 08:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!