4 évem tartó torokfájás mitol lehet?
orrmelléküreg gyulladásra gondolok most, megfogom nézetni ebben az irányban, az a baj már sok orvosnál jártam, ezt még nem nézték nekem, senki se lát semmi, csak refluxra fogják, de már az összes létezo savlekötöt beszedtem, és nem reagál rá semmit.
nem is fájdalom ez inkább, kapar, csikiz, érzékeny nagyon, és berekedek. folyamatosan váladék is csurog hátra mint mikor megvagyunk fázva, de nekem ez állandós.
valakinek van esetleg hasonlo panasza???
Tegnap voltam gégészeten,megint új dokinő volt,úgyhogy nagyon alaposan megvizsgált.A manduláimat nem veszik ki,nem indokolt!A torkom kicsit piros,de nem vészes.Gargalizálni kell langyos kamillával,többször naponta.Gégetükörrel benézett a garatívek alá.Ott sincs gyulladás.Lenézett a gégémbe is,a hangszálaim hurutosak.Kaptam rá vmi vitamint,be kell szedni és 3 hónap múlva visszamenni gégetükrözésre.Több folyadékot kell inni,mert elég fehér a nyelvem.A torkommal nincs különösebb baj,mondta,hogy csak beképzelem a torokgyulladást,feleslegesen nézegetem állandóan!
A kamillás öblögetést te is kipróbálhatod,nekem úgy látom már nem annyira piros és már nem érzékeny a torkom!
Na,mit szólsz,látsz javulást?
Nekem is ez a gondom evek ota. Most akarok menni garatvalladek vizsgalatra, de a gyomrom is eg , gondoltam mar refluxra is
Neked valami megoldas?.
Elmúlt a megfázásod?És most milyen a torkod,piros,gyulladt? Neked csináltak már garattükrözést? Én voltam garatváladék vizsgálaton,nem mutatott ki semmit.Egyik doki mondta,idült garatgyulladásom van.Egy régebbi,nem kikezelt,magától gyógyuló torokgyulladásból maradt vissza vmi és mindig kiújul ha hideget iszom v.szájon át veszem a hideg levegőt.Ezért piros,érzékeny mindig a torkom.Neked is lehet ez a gond.Ezt olvasd el:
A kamillás gargalizálás nekem bevált,nem fáj a torkom és már nem is piros annyira.Kipróbáltad? Akartam képet csinálni de mind homályos lett.de még megpróbálom.
Én már nem igazán akarok dokihoz menni,csak kotorásznak a torkomban és nem derül ki semmi.Majd én kúrálgatom magam ha szükség van rá,sós vízzel,kamillával.Erre nem kell antibiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!