Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 4 évem tartó torokfájás mitol...

4 évem tartó torokfájás mitol lehet?

Figyelt kérdés

orrmelléküreg gyulladásra gondolok most, megfogom nézetni ebben az irányban, az a baj már sok orvosnál jártam, ezt még nem nézték nekem, senki se lát semmi, csak refluxra fogják, de már az összes létezo savlekötöt beszedtem, és nem reagál rá semmit.

nem is fájdalom ez inkább, kapar, csikiz, érzékeny nagyon, és berekedek. folyamatosan váladék is csurog hátra mint mikor megvagyunk fázva, de nekem ez állandós.

valakinek van esetleg hasonlo panasza???

2015. okt. 15. 11:24
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
bocsi telorol vagyok. valadek tenyésztes nem volt. es orrsoveny-orrpolip műtétem volt. igen már jobban vagyok. Bevall gyulladva torkom de a c vitamin segít. most jo. vagyis olyan.rossz mint szokott...
2015. okt. 24. 07:09
 42/53 A kérdező kommentje:
bevolt gyulladva*
2015. okt. 24. 07:09
 43/53 anonim ***** válasza:
Hát nem tudok mit mondani.Én szinte mindig direkt másik orvoshoz mentem,mindegyik nézte a torkom,nyomkodta manduláimat,tükrözte a gégém,de semmi értelmeset nem mondott.Írt fel gyógyszert,attól megszünt a torkomba a gyulladás,de 2-3 hét múlva megint előjött.Ja...egyszer jártam egy héten keresztül,naponta a gégészetre,torokecsetelésre,na utána egy hosszabb ideig nem volt torokgyulladásom.Most meg a gargalizálással próbálkozom.
2015. okt. 24. 07:33
 44/53 A kérdező kommentje:
nézd. en se egy orvoshoz járok. voltam pesten is. gyulán. itt bekescsaban is. 10 nél biztos voltam már.....es most is masikhoz megyek.
2015. okt. 24. 09:54
 45/53 anonim ***** válasza:

Nekem most ilyen a torkom,nem fáj de nem tudom milyennek kell lenni.Ha van új képed,mutasd.

[link]

2015. okt. 24. 09:57
 46/53 A kérdező kommentje:

szerintem nem vészes !!!

Holnap kérek idpontot dokihoz! majd irok!!!

2015. okt. 25. 20:20
 47/53 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem sem vészes.Nem olyan piros már és nem is érzékeny.Szedem a vitamint és kamillázom.Nem akarok már dokihoz menni,3 hónap múlva visszamegyek gégetükrözésre,a hurutos hangszálaim miatt,gondolom akkor a torkomat is megvizsgálják.

Magánrendelésre fogsz menni?Írj,mi volt a vizsgálaton,mit mondott a doki.

2015. okt. 26. 06:47
 48/53 A kérdező kommentje:
nem. most nem maganhoz. de ha ittis leszrnak akkor oda fogok.:)
2015. okt. 26. 08:46
 49/53 anonim ***** válasza:
Pedig jobban járnál!Sajnos az fizetős,úgy hallottam 10ezer,egy fél órás vizsgálat.
2015. okt. 26. 13:51
 50/53 A kérdező kommentje:
tudom, sok magánnál voltam több tizezreket költöttem és mégse vizsgáltak meg rendesen :D jaj ma se tudtam idopontot kérni mert behivtak dolgozni, közben munkat keresek és ma volt az elso napom.
2015. okt. 26. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!