4 évem tartó torokfájás mitol lehet?
orrmelléküreg gyulladásra gondolok most, megfogom nézetni ebben az irányban, az a baj már sok orvosnál jártam, ezt még nem nézték nekem, senki se lát semmi, csak refluxra fogják, de már az összes létezo savlekötöt beszedtem, és nem reagál rá semmit.
nem is fájdalom ez inkább, kapar, csikiz, érzékeny nagyon, és berekedek. folyamatosan váladék is csurog hátra mint mikor megvagyunk fázva, de nekem ez állandós.
valakinek van esetleg hasonlo panasza???
Kicsit sötét lett,de pirosnak látom.Életben gondolom a tied is csúnyább.A hátsó garatfalon a hólyagok,neked is mindig ott vannak?Szerintem nem kéne!Látom,hogy nincsenek manduláid.Fel tudod húzni a nyelvcsapod,úgy jobban látható a hátsó garatfal.Nekem van olyan kép,nézd meg:
Ezek régebbi képek,de ha megjöttem csinálok új képet.
Fényképezőgéppel csináld a mikroállásban,akkor éles lesz!
1 óra múlva én is csinálok.
Megnéztem a képeket,nem látszik túl pirosnak a torkod,de a sárgás hólyagok ott vannak a hátsó garatfalon és a nyelved is kicsit fehér.Egy régi torokgyulladásból maradhatott vissza valami fertőzés féle,nem lett kikezelve,lett belőle egy idült garatgyulladás,mint nekem is.Mindenképp menj vissza a gégészetre.Garat-gégetükrözést csináltak már neked?
Feltettem egy új képet,nekem változatlan,mindig ilyen a torkom.Lehet,hogy ki kéne venni a manduláimat.
Csináltam még egy képet,ezen jobban látszanak a manduláim.De írtam már a jobb oldali nagy a másik alig látszik.Begyulladni ritkán szoktak,ezért nem valószínű hogy kiveszik,csak én szeretném kivetetni.A torkom viszont most is fáj,a képekhez próbáltam szélesre nyitni,hogy a z egész garatom látható legyen.Sokszor kellett próbálkoznom,hogy a nyelvcsap is felhúzódjon.Te jó nagyra tudod nyitni a torkod,szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!