orrmelléküreg gyulladásra gondolok most, megfogom nézetni ebben az irányban, az a baj már sok orvosnál jártam, ezt még nem nézték nekem, senki se lát semmi, csak refluxra fogják, de már az összes létezo savlekötöt beszedtem, és nem reagál rá semmit.
nem is fájdalom ez inkább, kapar, csikiz, érzékeny nagyon, és berekedek. folyamatosan váladék is csurog hátra mint mikor megvagyunk fázva, de nekem ez állandós.
Azt mondta:várjunk még vele,de egy másik doki már írni akarta a beutalót mikor a torkomba nézett.Ezért vagyok bizonytalan,nem tudom mi lenne jobb.
Megint megnéztem a képeidet,a világos képen nagyon szép a torkod,egészségesnek látszik.De a képek csalósak,te élőben látod és érzed is.Ezért kell gégészeti kivizsgálást csináltatni,minél előbb.
2015. okt. 16. 17:11
22/53 A kérdező kommentje:
ezaz h nem szoktak látni.semmit. pedig felül es alul a járatokon is érzem.h erzekeny ha hideg levegot veszek kint vagy megeroltetem vagy vmi erős szagot érzek.egyből ingerli a torkomat. de meg valadek tenyésztést sem csináltak csak beleneznek.meg leneznek kis gegetukorrel egy doki meg anno azt mondta hangszalam nagyobb es biztos a gyomorsavtol. lehet...de akkor hatniuk kéne a savlekotoknek.
2015. okt. 16. 17:20
23/53 A kérdező kommentje:
felül es alul a garatomon*
2015. okt. 16. 17:21
24/53 anonim válasza:
Nekem csináltak váladék vizsgálatot,többször is.Nem mutatott ki semmit,pedig mélyen ledugták a vattapálcát.Alig bírtam ki,úgy öklendeztem. a gégetükröt is mindig ledugják.Te ezeket hogy bírod?Én majdnem elhányom magam közben.Nézted a képet,ezen jobban látod?Próbáltam kanállal lenyomni a nyelvem,de itt sem látszik több,és már hányingerem van.Azért megnézheted.
neked se piros csak eres mint nekem. nemtudom ez jo vagy rossz. amikor kicsit leneznek oda az nem veszes jobb mint a gyomortukrozes. nekem nemtom mitol rossz állandóan. rák ?
2015. okt. 16. 17:43
26/53 anonim válasza:
Ha nagyon látszanak az erek,be van gyulladva,ez nem jó!Nekem nagyon kellemetlen ha a torkomba nyúlkálnak,könnyem nyálam folyik,köhécselek,öklendezek közben.De túl kell lenni rajta,valahogy.
2015. okt. 16. 17:52
27/53 A kérdező kommentje:
es ha pl orrmellekureg gyulladasom van akkor lehet rossz a torkom ?
2015. okt. 16. 17:53
28/53 anonim válasza:
A rossz,gyulladt toroktól sok minden baj lehet.Gargalizálj langyos,sós vízzel,nálam mindig bevált.Én valószínü magánrendelésre is elmegyek,a végére akarok járni a torokgondoknak.Te is menj gégészeti kivizsgálásra.Írj ha valamit intéztél,én is megírom ha kiderül valami.De azt hiszem,ugyanaz a probléma lesz mindkettőnknél.Szombaton itthon leszek,írj ha voltál orvosnál.Jól kibeszéltük a nyavajánkat.Lehet,hogy okosabbak lettünk!Szia
2015. okt. 16. 18:50
29/53 A kérdező kommentje:
most feljött a sav es kicsit b.ssza a torkom. akkor csak reflux ???
2015. okt. 16. 21:10
30/53 anonim válasza:
Nem hinném,valami olyat kajáltál ami savat csinál.A torkoddal lesz gond,hidd el.A hólyagok a torkodon vmi garatfertôzésre utal.Holnap menj el a gégészetre!Én is megyek hétfôn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!