Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet ez az infarktus előjele...

Lehet ez az infarktus előjele ilyen fiatal korban?

Figyelt kérdés

A napokban gyakran 1-1 másodpercre furcsa fájdalmat éreztem középen a mellkasomban. Ilyenkor mindig megijedek, felpattanok, utána egy ideig még érzek némi furcsa érzést de lassan elmúlik kis nyomást érzek mindig. Illetve az egyik ilyen előtt fájt a bal karomban egy pont....

Teljesen be vagyok pánikolva, hogy a szívemmel van gond!

A házidoki már kinevet szerintem csomót járok hozzá, márciusban pánikkal vittek be... mégis félek, hogy ez most nem az. Szerintetek 22 évesen mennyi az esélyem hogy infarktust kapok??

2015. aug. 22. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pánikbeteg vagy, sok a sztressz...

Nekem is volt ilyen, de nyugi, nem fogsz semmit kapni :)

Felejtsd el a dolgot... Tökéletesen egészséges vagy!

2015. aug. 22. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, igaz hogy sok stressz ér....

De ilyenfajta mellkasi fájdalom még nem jött rám pedig már sajnos tapasztaltam sokfélét.... és egyből a legrosszabbra gondolok persze :(

2015. aug. 22. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A napokban nekem is voltak ilyen panaszaim, plusz szédülés, lehet a nagy hőingadozástól. Ha a háziorvos kinevet, akkor nyugodj meg, nincs semmi komoly bajod.
2015. aug. 23. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!