Szerintetek velem van baj?
Sziasztok!Az az igazság hogy 163cm-er vagyok és 56kg.Utálom magam.Gyűlölöm.Sokan mondták már hogy jó vagyok így de szerintem nem.Legszívesebben bebújnék egy lyukba és soha nem jönnék elő.Amikor eszek utánna bűntudatom van.Nagyon rosszul érzem magam.De csak evés után.Máskor nem.Strandra nem járok.
14 éves l
Köszi a válaszod!
Szerintetek valami betegségem van?? :(
Én tényleg egy dagadéknak látom magam.Utálom a testem
Köszi..Csak azért kérdezem mert van anorexiás a családban (nővérem)
Én nagyon nem szeretnék anorexiás lenni.
Köszi a válaszod 5-ös!Anyumék szerint annyira akarok hasonlítani a nővéremre hogy hazudok erről a dologról.
Nem hajlandók pszihológushoz vinni mert szerintük drága és felesleges.
Valaki segìtsen!Kétségbe vagyok esve.Most megettem egy csokit.Tudom hogy nem szabad.Még dagadtabb leszek.Olyan bűntudatom volt hogy megpróbáltam hánytatni magam..Sok mindent nem értem el vele.Kihánytam a csokit és jól érzem magam.Ez tudom hogy baj de egyszerűen jó.
Segìtsetek!
Igen, veled van a baj. A testsúlyoddal semmi gond, főleg, mivel még növésben is vagy.
Szeretnék segíteni, ezért elmondom, nekem mi segített fogyni egy kicsit, normális és egészséges étkezés mellett. 164 cm vagyok, tavasszal 58 kg, ami elvileg még nem túlsúly a kalkulátorok szerint, de mivel én az 55-56 kg-t érzem ideálisnak magamon, ezért zavart. Egy rutin vérvizsgálat során kiderült, hogy vigyáznom kell a cukorral, mert még határértéken belül, de már felfelé tendál a vércukrom. Utánaolvasva rátaláltam az inzulinrezisztencia nevű állapotra, illetve az emellett ajánlott diétára. Neked is ajánlom, hogy keress rá, érdemes megpróbálnod eszerint étkezni (de napi 160 g szénhidrát alá NE menj!), mivel ez jóval egészségesebb minden szempontból. Napi többször kell enni meghatározott mennyiséget, teljesen kerülni a cukrot és a fehérlisztet kell lényegében. Ma reggel 54,4 kg-t mutatott a mérleg, de mentem már 54 alá is, amiről már viszont föl akartam kicsit hízni, mert nem jó túl lefogyni, és én ezt napi 180-200g szénhidrát bevitellel értem el.
Ha a diéta szerint eszel, nem fogsz elhízni, egészségesebb leszel, és remélhetőleg semmi szükségét nem érzed majd, hogy hánytasd magad - kezdjük ott, remélhetőleg nagy falási kényszereid sem lesznek. ;) Az első pár hét picit rázós, de főleg, ha a családod is támogat, nem lesz rossz, és nem kell magad sanyargatnod sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!