Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomorfájás és húsundor? Miért?

Gyomorfájás és húsundor? Miért?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 és fél hete nagyon nagy gyomorfájás szokott rám jönni. Mintha valaki hasba rúgott volna...meg húsundorom van ,de nem tudom miért..ha meg is eszem ,akkor ki "kell" hánynom...

15/L

2015. júl. 11. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Orvost, mert ez súlyos betegség jele is lehet.
2015. júl. 11. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nalam is volt, de csak marha/ vadhusok / pulyka eseten. A tobbit tudom joizuen fogyasztani,de ezeknek a gondolata is rossz
2015. júl. 11. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:

14 éves koromban velem is ez volt, egyszerűen undorodtam a hústól, és többször is hánytam tőle, mert belegondoltam, hogy egy élőlény tetemét ettem meg.

Most 6 éve, hogy vegetáriánus vagyok :)

Azért nézesd meg magad egy dokival, biztos, ami biztos.

2015. júl. 11. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Googleba beírtam a problémádat, inkább rá se nézz...

De menj el gyorsan dokihoz, nagyon nagyon remélem, hogy nem az, amit beadtak találatnak

2015. júl. 11. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) hát én is megnéztem már,de annak fiatal lennék szerintem:)
2015. júl. 11. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért 15 évesen nem valószínű, mondhatni kizárt, hogy a kérdezőnek gyomorrákja lenne, emiatt nem hiszem, hogy aggódni kellene.

De természetesen nem normális, így mindenképpen kivizsgálás indokolt.

2015. júl. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!