Ugye ez nem komoly? Infarktus vagy szivroham előjele nem lehet, vagy igen? Még fiatal nő vagyok!
Figyelt kérdés
Elkezdett fájni a bal karom ,de nem az egész ,hanem csak itt-ott és nem állandóan,valamint a mellkasom is szúrt egy kicsit!2009. nov. 19. 18:15
1/9 anonim válasza:
Kicsi rá az esély. Nekem is sokszor szúr a mellkasom, de voltam szívultrahangon és azt mondta a csávó hogy ez nem a szívtől van. Inkább a gyomor vagy tüdő tünetei lehetnek...
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor a bal karom miért fájt?
2009. nov. 19. 18:24
3/9 anonim válasza:
gerincproblémák is okoznak gyakran mellkasi fájdalmat fiataloknál
4/9 anonim válasza:
Vérnyomásodat mérted mostanában?
5/9 A kérdező kommentje:
A vérnyomásomra szedek csökkentőt mert valamivel magasabb a kelleténél de nem vészes! Viszont gerincferdülésem az van!
2009. nov. 19. 19:52
6/9 anonim válasza:
Először is:ne pánikolj,mert a végén ettől lesz valami bajod!:)
Én 32 éves nő vagyok,én is szedek a vérnyomásomra csökkentőt,ugyanúgy,mint te,mert egy kicsit magasabb.És mostanában,pár napja,ugyanilyen tüneteket produkálok,mint te.Szúrkál a szívem tájékán,zsibbad a bal karom,sőt néha nagyon fáradt vagyok,a fejem is fáj.
Ez az idő miatt van.Melegebb a megszokottnál,és gyorsan melegszik-hül.Megterheli a szervezetet.Ha nagyon para van,akkor menj be az ügyeletre(ahogy én),ott hirtelenjében csinálnak ezerféle vizsgálatot,és megnyugszol teljesen.Fő,hogy megnyugodj,nem tesz jót a vérnyomásodnak ha stresszelsz!Nyugi!:)
7/9 anonim válasza:
Szívinfarktusnál: bal karba és vállba sugárzik a fájdalom.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. nov. 20. 08:27
9/9 anonim válasza:
A férfi és a női szívinfarktusnak más előjelei vannak (akár hetekkel előtte). Írd be a googlebe "női és férfi szívinfarktus előjelei" és ott választ kapsz. Ma már több nő hal meg szívinfarktusban mint férfi, mert az orvosok nem ismerik fel. Érdemes utánanézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!