12 éves vagyok (nemsokára 13),173 cm és 49 kg. Az soknak számít, szerintetek dagadt vagyok? (Elég vastag csontozatú)
Figyelt kérdés
Csak normális válasz ha lehet2015. aug. 4. 12:55
2/7 A kérdező kommentje:
Nem még nem
2015. aug. 4. 13:17
3/7 anonim válasza:
Vastag csontozatú... haha! Inkább nagyon hülye!
Ennyi kiló még 160 centihez is kevés.
4/7 anonim válasza:
Nem dagadt hanem hülye vagy. mért lennél dagadt testtömeg indexről nem hallotál!? Én alacsonyabb vagyok és nehezebb a testtömeg indexem igencsak a zöldben van
5/7 A kérdező kommentje:
Oki köszi aki adott valami normális választ is, azon kivul hogy lehulyeztetek, miert lennek hulye? Csak megkerdeztem, mert gondoltam egy kicsit lök az önbizalmomon, de nem önsajnáltatásból írtam, de azér kösz mindenkinek.
2015. aug. 4. 13:32
6/7 anonim válasza:
Mi lök az önbizalmadon?
Az, hogy nem vagy kövér?
Nem vagy kövér, hanem nyivászta gizda vagy, elfúj a szél. Szerinted az jobb? Egy fokkal sem.
7/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy milyen vastag a csontozatod és az hogyan viszonyul az átlaghoz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!