Mitől ekkora a hasam?
Figyelt kérdés
Kb van rajtam 7 kg plusz, a hasam a testem többi részéhez képest szerintem arányában túl nagy.... Es hiába nagy kidüllet puffadt !? Dagadt.. Alig bírok enni, egy adag étel felét ha megtudon enni, próbálok normálisan étkezni de szinte minden apróságtól a kétszetesére dagad es húlye erzese is van, telt ség már nagyon idegesít :(2015. márc. 16. 13:04
1/6 anonim válasza:
menj el gasztroenterológushoz. puffadás, fokozott bélgázképződés lehet a hátterében. ilyet okozhat sok minden, például laktóz intolerancia, lisztérzékenység, valamelyik enzim termelésének elégtelensége (hasnyálmirigy), vagy epeproblémák vagy a vékonybélben elszaporodott gázképző baktériumok. de sok más is lehet. megfigyeltél olyat, hogy bizonyos ételek fokozottan előidéznek ilyet? vagy mindig? tényleg kérj beutalót a gasztroenterológiára. addig pedig nem ártana probiotikumot szedned, vagy legalább joghurtot. és kerülni a gázképződést fokozó ételeket (káposzta, bab stb.)
2/6 anonim válasza:
és hasi ultrahang is szükséges lehet a tisztázására
4/6 A kérdező kommentje:
na ma csináltam két tojásból sonkás hagymás rántottát, nem ettem hozzá kenyeret csak salátát uborkát paradicsomot és lila hagymát, két részletben ettem meg olyan 2 óra telt el kettő között közben ettem egy joghurtot, most amikor a második részt ettem meg, olyan tele lettem mint a nem tudom mia és a hasam akkora lett mint egy háát!!! olyan ideges vagyok!
2015. márc. 31. 16:33
5/6 anonim válasza:
Ne legyél ideges. A nagy hasnak is vannak előnyei. Pl nem ver pofán a lengőajtó.
6/6 A kérdező kommentje:
:D nagyon jó
2015. ápr. 20. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!