Mitől lett ekkora a hasam?
A nyárom 60 kg voltam,de kb 1 hete-2 hete úgy megnőtt a hasam mint még soha. 62 kg vagyok, pedig nem eszem többet mint régebben. A menstruációm sose jött meg pontosan. júniusba ,meg most augusztusba is kimaradt. (szűz vagyok még). Ha egy kicsit is eszek tele leszek.
Nagyon félek hogy valami komoly problémám van.
"Nagyon félek hogy valami komoly problémám van."
Akkor miért nem mész el orvoshoz?
mert utálom az orvosokat,jobban szeretem itthon megoldani a dolgokat
(17/l)
Nem. Csak talán ettől feleszmélsz.
Sosem fogom megérteni az ilyen kérdéseket.
Senki nem szeret orvoshoz járni, de mivel ő az, aki esetleg tud segíteni a problémádon vagy elmész, vagy szenvedsz otthon magadban.
Nem is értem miből gondolod, hogy egy 4 soros beszámoló alapján diagnózist kellene vkinek felállítania, meg még esetleg kezelési tanácsokat is adnia, mikor ennyi még egy orvosnak sem elég, aki több évig tanulta a szakmát.
Ennyi infóból még az orvos is csak max kiindulni tud.
Egyébként ha ötleteket vársz:
Jó eséllyel hormonproblémád van, mivel nincs normális ciklusod és állításod szerint hízol.
Ez lehet pajzsmirigy probléma vagy még ezer féle másik dolog, amit saját magad úgy sem tudsz kideríteni.
Vagy szánd rá magad az orvosra, és akkor talán jutsz is vmire a problémával, vagy tűrjed a dolgot.
Tudom, hogy nyers voltam, de ezzel tényleg nem lehet mást kezdeni.
"Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor felesleges volt kiírni a kérdést, "
ezt nem értem... talán pont fordítva, nem??? Ha orvoshoz akarsz menni, akkor felesleges volt kiírni a kérdést...
Azért kár volt így nekiugrani szegény kérdezőnek!
Szerintem menj el a háziorvoshoz és mond el neki az egészet, biztosan lesz valami ötlete, tanáca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!