Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lett ekkora a hasam?

Mitől lett ekkora a hasam?

Figyelt kérdés

A nyárom 60 kg voltam,de kb 1 hete-2 hete úgy megnőtt a hasam mint még soha. 62 kg vagyok, pedig nem eszem többet mint régebben. A menstruációm sose jött meg pontosan. júniusba ,meg most augusztusba is kimaradt. (szűz vagyok még). Ha egy kicsit is eszek tele leszek.

Nagyon félek hogy valami komoly problémám van.

2012. szept. 11. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
velem is hasonló gond van jelen pillanatban csak nekem épp a súlyom most stagnál
2012. szept. 11. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:

"Nagyon félek hogy valami komoly problémám van."

Akkor miért nem mész el orvoshoz?

2012. szept. 11. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:

mert utálom az orvosokat,jobban szeretem itthon megoldani a dolgokat

(17/l)

2012. szept. 11. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondta a tüdőbeteg és megfulladt:)
2012. szept. 11. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor kezelgesd magad. Aztán ha nem jutsz semmire, és pár év múlva 100 kilósan rászánod magad a dokira, és azt fogja mondani, hogy nem ártott volna előbb jönni, mert akkor könnyebb lenne segíteni, akkor így jártál.
2012. szept. 11. 19:33
 6/10 A kérdező kommentje:
nemértem minek kell ennyire negatívnak lenned,bántottalak én?
2012. szept. 11. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem. Csak talán ettől feleszmélsz.

Sosem fogom megérteni az ilyen kérdéseket.

Senki nem szeret orvoshoz járni, de mivel ő az, aki esetleg tud segíteni a problémádon vagy elmész, vagy szenvedsz otthon magadban.

Nem is értem miből gondolod, hogy egy 4 soros beszámoló alapján diagnózist kellene vkinek felállítania, meg még esetleg kezelési tanácsokat is adnia, mikor ennyi még egy orvosnak sem elég, aki több évig tanulta a szakmát.

Ennyi infóból még az orvos is csak max kiindulni tud.

Egyébként ha ötleteket vársz:

Jó eséllyel hormonproblémád van, mivel nincs normális ciklusod és állításod szerint hízol.

Ez lehet pajzsmirigy probléma vagy még ezer féle másik dolog, amit saját magad úgy sem tudsz kideríteni.

Vagy szánd rá magad az orvosra, és akkor talán jutsz is vmire a problémával, vagy tűrjed a dolgot.

Tudom, hogy nyers voltam, de ezzel tényleg nem lehet mást kezdeni.

2012. szept. 11. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Otthon nem lehet mindent megoldani! Azért vannak az orvosok, hogy meggyógyítsanak. Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor felesleges volt kiírni a kérdést, mert más úgysem tud segíteni!
2012. szept. 12. 07:48
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor felesleges volt kiírni a kérdést, "

ezt nem értem... talán pont fordítva, nem??? Ha orvoshoz akarsz menni, akkor felesleges volt kiírni a kérdést...

2012. szept. 12. 08:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért kár volt így nekiugrani szegény kérdezőnek!

Szerintem menj el a háziorvoshoz és mond el neki az egészet, biztosan lesz valami ötlete, tanáca.

2012. szept. 12. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!