Miért van ekkora hasam?
Hali!
Mondasz egy életkort?
Egyébként számomra sem igen világos, mi lenne az általad beállított probléma,... de még ha meg is mutatnád egy fényképpel,... én ennyiből, és a megfogalmazásodból úgy gondolom, nem is ez a fő gond, inkább úgy érzem, hogy önbizalomhiányban szenvedsz. Inkább ezt kellene orvosolni, ha így van.
Te mit gondolsz? Le7 benne vmi? :-)
Üdv: EE
Hali!
@ KÉRDEZŐ:
Komolyan érdekes amit írsz. A hasad behúzásával kapcsolatos dolgokat még csak-csak el tudom képzelni, de ami utána jön, azt nem.
@ 11:29
> "sokat is eszek..mégis sovány vagyok.."
___ Persze, ez így is marad. Nem tudom, ptosan hány éves vagy, de azt tudom, hogy ez az állapot min. 22-23 éves kortól kezd majd változni, amikoris "megemberesedsz" majd külsőre, és egy kis pocak látszani fog, még az eddig csontsoványaknál is.
> "mondjuk sztem az onbizalommal nincs nagy gond"
___ Tehát vmennyi mégis van 8gond),... eleve ahogy ezt megfogalmaztad, ez alapján sem tűnik úgy, hogy sok önbizalmad lenne...
Nos az önbizalomhiányt csak úgy le7 orvosolni, ha nem foglalkoztok vele annyit, és próbáljátok jól érezni magatokat, ill. találtok magatoknak vmit, ami leköti a figyelmeteket, és amiben jók vagytok. Ha azonban folyton ezen agyaltok, akkor érdemes lenne elbexélgetnetek vkivel erről a problémáról, ha úgy tetszik segítséget kérnetek. Mert aki szégyelli magát vmi miatt, az az esetek túlnyomó többségében csak tovább fog szenvedni, és ha ez így van, akkor egyedül nem birkózik meg a problémájával. Ekkor kell segítséget kérni, és beszélgetni vkivel, akiben meg mertek bízni.
Pont emiatt beszélgetek én is sokat élőben/MSN-en/SkyPE-on azokkal, akiknek problémájuk van, hogy segítsem őket rávezetni a megoldásra.
Csak, ha úgy gondoljátok lenne értelme szemléltetni a problémát vizuálisan is, akkor rakjatok fel képet a problémátokról elől- és oldalnézetben, magyarázattal a közérthetőség érdekében.
Üdv: EE
a 11:29-es vagyok
16 vagyok és thx a válaszokat
az nbizalommal sztem azért nincs akkora problémám, mert nem akkora, mint egy sörhasú alkesznak :D szal nem is törődök vele annyit, csak ugy felkaptam erre a kérdésre a fejem..
és azért csak jó tudni h mi történik az emberrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!