Hormonzavar miatt dagadt vagyok, de senki nem hisz nekem! Mit tegyek, hogy ne érdekeljen amit mondanak?
Hány éves vagy, és hány kiló?
Az emberek már csak ilyenek. Idegen embereknek meg ne is próbálj magyarázattal szolgálni, gondoljanak amit akarnak. Ezt tedd helyre magadban, ha kell segítséggel is akár, és jobb lesz a közérzeted is!
Ez a "hormonzavarom van, nem tudok fogyni" dolog nekem mindig is homalyos volt.
Ha kevesebb kaloriat viszel be mint amennyit elhasznalsz akkor mivel mukodik a szervezeted? Levegovel?
Jól lehurrogtak ne törődj velük. Aki mindig sovány volt és egészséges sose fogja megérteni mit él át ilyenkor az ember. Az se igaz h mindenkiről leolvadnak a kilók aki le akar fogyni. Igen van akinek sikerül és van akinek nem akármilyen kitartó is.
Te tudod az igazat nem kell másnak bizonygatnod főleg nem idegeneknek.
1200 kalóriás étrendem van 60-80g szénhidráttal. napi 1 órát mozgok este 8-9ig
aki nem érti neki valahogy úgy tudnám elmagyarázni,hogy egy vagy több hormon rendellenesen működik és valósan gátolja a fogyást.nem azt a szerepet tölti be amit el kéne látnia ezért sok más dolog mellett kialakítja a túlsúlyt mert mindent beépít..nem kell hozzá tonna szám csokit enni se cukros üdítőket meg mekis kaját..elég ha a hormon elkezd rendellenesen működni és az ellenségeddé válik
Ezt en akkor sem ertem.
valami nem stimmel az egyenletben. Valahonnan csak be kell menni annak aplusz energianak. Hacsak nem fotoszintetizalsz.
Nem vagy veletlenul zugevo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!