Hormonzavar miatt dagadt vagyok, de senki nem hisz nekem! Mit tegyek, hogy ne érdekeljen amit mondanak?
Figyelt kérdés
Senki nem hiszi el,hogy azért nem tudok fogyni mert beteg vagyok..nagyon szigorú diétát tartok és rendszeresen napi szinten mozgok ami arra elég,hogy tovább ne gyarapodjon a súlyom..még a barátaim sem hiszik el..az utcán meg nem nyomhatom mindenki képébe a papírt miszerint ez a helyzet..és annyira fáj,hogy folyton bántanak beszólnak holott nem zabálok és igenis nap mint nap küzdök de egy zabálógépnek néznek akibe jó belerúgni mert ronda..havi fogyásom nem éri el az 1kg-t pedig nagyon küzdök és igazából már idegileg nem bírom a megpróbáltatást..tetováltassam a homlokomra,hogy hormonbeteg vagyok nem kell még pluszba " belém rúgni! "?2015. jan. 19. 14:34
11/17 anonim válasza:
Hát gondolom, nagyon ritkán és kevés eredménnyel működik a nagydolog és hát a zöldség, uborka is zsírrá változik, mint a nyusziknál és a teheneknél. Szóval el tudom képzelni, hiszen a boci és az elefánt is csak füvet eszik és mégis elég testes állat. :( Én biztos nem rúgnék beléd, megértem, hogy ez egy látványos betegség, szomorú dolog. :(
12/17 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy aki egészséges, az el nem tudja képzelni azt az állapotot, amit neked el kell szenvedned. Fel ne add, gondolj arra, hogy a kezdet a legnehezebb, utána csak könnyebb lehet.
13/17 szamo77db válasza:
Két éve derült ki cukorbetegségem, az utóbbi szűk 1 évben fogytam lassan-lassan 9 kilót. De még mindig le kéne adni vagy 15-öt. Csak azért írtam le mindezt, nehogy azt higgye bárki is, hogy olyan könnyű a fogyás. Ott vannak a kedvenc ételek, sütemények és nem lehet enni belőle! Sok erőt és fogyást kívánok neked, kedves kérdező!
14/17 anonim válasza:
Endokrinológusnál jártál?
Szerintem menj el a MensMentisbe, ott nagyon profik a hormonok kérdésében.
Pajzsmirigy alulműködésre és inzulinrezisztenciára tippelnék így látatlanban.
15/17 anonim válasza:
A semmiből nem lesz háj. Egyszerű matek, ha kevesebbet zabálsz, akkor lefogysz. Ha lenne a semmiből háj, akkor alapjában változna meg az állattenyésztés. Nem nyavajogni kell, hanem változtatni az étrenden. A hormonzavar csak takarózás, mentség a zabálásra.
16/17 A kérdező kommentje:
jártam endokrinológusnál :) azon vannak,hogy helyrejöjjek..kedves utolsó válaszoló nem arról van szó,hogy nem teszek semmit! igenis teszek csak míg másnál diétával és sporttal pörögnek le a kilók nálam szinte eredménytelen..sokat edzek és szigorúan diétázom de havi fél kg körüli fogyást nem igazán tudom felülmúlni (maximum vízveszteséggel)
2015. febr. 12. 17:43
17/17 szamo77db válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy mindig azok mondják, hogy könnyű lefogyni, akiknek nincs ilyen gondjuk! Próbálnák ki! Mindjárt megváltozna a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!