Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet állóképességet...

Hogyan lehet állóképességet növelni futáson kívül?

Figyelt kérdés
Iszonyú rossz kondiban vagyok, ha két emeletet lépcsőzök, már hullafáradt vagyok. Szeretném növelni az állóképességemet, de nem tudom, hogyan. Évekkel ezelőtt el lettem tiltva a futástól, mert fulladok, úgyhogy az nem játszik, milyen más módszerek vannak?
2015. ápr. 1. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor talán tegyél a fulladás ellen. Vizsgáltasd ki magad és járj a dolgok végére. Mivel a futás a legjobb állóképesség fejlesztő nem igen lehet helyettesíteni. Egy idő után a biciklizéstől is fulladnál szóval.....
2015. ápr. 1. 16:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja azt nem tettem hozzá, hogy orvos tiltott el a futástól, szóval már kivizsgáltak többször is. De nincs valami más módszer a futáson kívül?
2015. ápr. 1. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármelyik sport jó rá, a futás csak a leghaékonyabb, de nem az egyetlen.

Biciklizhetnél is, például. Vagy gyors tempojú sétálás (nem futás)

2015. ápr. 1. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Kerékpározás. Sok.

Futás közben nem lehet pihenni, kerékpározás közben igen és sokkal jobban adagolható a terhelés is.

2015. ápr. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!