1/8 anonim válasza:
Két pohár víz. Sokszor azért fáj a fejünk, mert dehidratáltak vagyunk.
2/8 anonim válasza:
Daedalon tabletta meg egy doboz Monster.
3/8 szamo77db válasza:
Dolgoztam idegszakrendelésen, ott a halánték bőre alá nyomtak érzéstelenítő injekciót. Esetleg a tarkódon, a fejbiccentő izomba. Mondjuk, ez már 4 szúrás és elég kellemetlen lehet, mert volt aki elsírta magát, mire a negyedik szúrást is megkapta.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ilyenkor nekem se a víz, se a gyógyszer nem használ. Az injekciótól félek szóval, főleg halántékba.
De azért köszönöm:)
2015. febr. 3. 15:25
5/8 anonim válasza:
Migrénre sajnos semmi nem használ (ha már meg van a roham), csak a kimondott migrén gyógyszerek.
Annyit még tehetsz, hogy megfigyeled nálad mi váltja ki, és kerülöd azokat a dolgokat.
Én sokáig táplálkozásnaplót vezettem, és bevált.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!:)
2015. febr. 4. 17:17
7/8 szamo77db válasza:
Nem a halántékodba szúrják, kedves kérdező! Nem is lehetne, a koponyacsont miatt. Finoman, a bőr alá szúrják. Mikor benyomják az injekciós oldatot, akkor egyik kicsit megduzzad a bőr halántéktájon. Ez azonban, ahogy szívódik fel az injekció, lassan elmúlik magától.
8/8 A kérdező kommentje:
Ja rendben, bocsánat félreértettem... Köszönöm!:)
2015. febr. 7. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!