Miért érzem ezt szinte minden nap? és mi a megoldás?
Őszintén nagyokat pislogok, hogy milyen felelőtlen az anyukád. Az orvoson nem lepődöm meg, ilyennel találkoztam magam is. (volt egy autóbalesetem, a balesetisek mondták vizsgáltassam ki magam mert bajt láttak uh-n az epémmel, elmentem a házidokihoz, azt mondta vizsgálat nélkül, hogy semmi bajom, fél évvel később majdnem belehaltam a semmibe...)
Próbáld ki ezt: ha eszel és puffadsz igyál egy ilyen löttyöt: 2dl víz, egy kávéskanál szódabikarbóna és egy kávéskanál citromlé, vagy ecet. Kipróbálhatod mindkettővel, attól függ melyik válik be. Ez nagyjából olyan mint a Ballagit, csak házilag. Nekem is ilyesmi tüneteim voltak.
De hosszú távon egyél kicsit kevesebbet többszöri leosztásban, és kevésbé zsírosat. Ha lehet kerüld a nehéz kajákat, pl tojás.
A hátad közepe, nagyjából a tüdőd alatt a rekeszizomnál nem szokott fájni?
Esetleg amit még megpróbálkozhatsz a salvus víz, vagy sós víz, azt a gyógyszertárban is lehet kapni, de néhol még élelmiszerboltokban is. Az is segíthet, és hosszútávon segít rendezni az egész emésztőrendszeredet, és gyomorbántalmakra nagyon jó. Nem is olyan drága.
Itt olvashatsz róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!