Miért érzem ezt szinte minden nap? és mi a megoldás?
Örülök, hogy segített a szódabikarbónás víz, lehet ecettel vagy citromlével jobb lett volna, de ez majd legközelebb kiderül. Javaslom szerezz be belőle magadnak. Azt nem tudom, ha minden nap azt iszol akkor mi történik a gyomroddal, de 1-2 alkalommal nem lesz semmi bajod.
A salvus víz nem gyógyszer, az amolyan egészségmegőrző ásványvíz, van neki egy amolyan kúra folyamata, azt ott a leírásban amit belinkeltem megtalálod a fogyasztói tapasztalatoknál, mert van aki ír, hogy hogyan itta. De a gyógyszertárban is elmondják, ha rákérdezel. Elvileg 10-15 napig kell inni folyamatosan bizonyos mennyiséget, utána kicsi szünet kell.
Az, hogy mi lehet a problémád és hogy lehet-e valami súlyosabb következménye nem tudom megmondani, azt csak alapos orvosi kivizsgálás után mondhatják meg. A tüneteid alapján lehet az epéddel is probléma, de mivel még nem volt komoly fájdalmakkal járó epegörcsöd, ami a hát középső részénél jelentkezik ez sem biztos. Szóval bármi lehet a baj, és mivel tünet van, biztos, hogy van valami. Ezért nem értem az anyukádat, hogy miért nem vesz komolyan.
Javaslom, hogy menj orvoshoz, és követeld a kivizsgálást. Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány és mennyi idős, nem akarok hülyeséget írni, ha mégsem az vagy amit gondolok, de lenne pár tippem, hogyan lehet kikerülni a háziorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!