Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Migrénre valami jó házi megoldás?

Migrénre valami jó házi megoldás?

Figyelt kérdés
Vettem be B6-ot, Algopyrint, de nem hat. Hánynom kell és hasogat a fejem, furáb látom a színeket, és egyszerűen majd\' megöl az erős napsütés. Besötétítettem, felvettem napszemüveget, lefeküdni nem tudok, mert úgy csak még rosszabb, pörög, forog minden, és mindinkább hánynom kell. Mit csináljak? Migrén ez egyáltalán? Nincs rá gyógyszerem, eddig nem volt ilyen. Illetve volt, de nem ennyire súlyos és hamar elmúlt, nem foglalkoztam vele. Kávét iszok, aludni nem tudok (és a kávé előtt sem tudtam), pedig egész éjjel nem aludtam egy percet sem. Valami jó tipp esetleg erre?
2009. júl. 1. 07:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyedül az algoflex forte vált be, semmi más. Ha muszáj mindjárt 2t veszek be, de semmi más nem hat nekem.

Ha ez sem hat fordulj orvoshoz és kérj rendes gyógyszert mert nagyon nehéz lehet ezt elviselni.

2009. júl. 1. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:
jah, sötétítsd be a szobád teljesen, vedd be a gyógyszered, utána zuhanyozz egyet, és menj aludni. addig feküdj ott amíg el nem alszol, keress egy poziciót a fejednek ami viszonylag knyelmes és nem hasogat annyira. Légy erősebb a fejfájásnál :) Mondani könnyű tudom..
2009. júl. 1. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt nem jobb inkább megelőzni?? Én hallottam már (bitos forrásból), hogy alexander technikával el lehet érni tünetmentességet.

Egy barátom is tanítja, ha érdekes lehet számotokra, ide tudtok írni neki : info@atstudio.hu

2009. júl. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!