Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depresszió? Sziasztok! 17...

Depresszió? Sziasztok! 17 éves lány vagyok, és nem sokára érettségizem. Nagyon félek tőle, mert a négy év alatt csak magoltam és úgy érzem, hogy nem lesz erőm felkészülni, és megtanulni a dolgokat.

Figyelt kérdés
Ezen kívül mostanában egész nap fáradt vagyok és lehangolt, aludni viszont nem tudok.Pánikroham jellegű dolgok is rám szoktak jönni a suliban és nagyon félek, mert nem tudom, hogy mi történik velem. Olyan értelmetlennek látok mindent, semminek nem tudok örülni. Koncentrálni meg végképp nem tudok a tanulásra. Meg semmi/senki másra sem. Segítség! :S
2015. jan. 21. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Mondd el a tüneteidet szüleidnek és hogy nagyon rosszul érzed magad. Ezek után két lépés lehetséges. Vagy elmész háziorvoshoz és elmondod a panaszaidat ő megnyugtat vagy továbbit gyermekpszichiáter felé. A másik pedig hogy felkeresed a közeledben lévő nevtant, vagy magánpszichológus.

Hidd el hogy amiben te szenvedsz az nem depresszió, nem is pánikbetegség. Tinikori hisztinek hívják. Majd kinövöd de ha nagyon zavar akkor a fenti két lehetőség közül választhatsz. Az ilyen tünetekre mint a tiéd mondják hogy vegetatív dysztónia, labilitás, neurózis az orvosok.

2015. jan. 21. 14:24
 2/2 anonim válasza:
Szerezz magadnak egy cuki, helyes pasit, aki örömet okoz neked! Ígyis meg úgyis...
2015. ápr. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!