Mi bajom van? Nagyon félek! :S
Szia! Ezek a tünetek Wilson-kóros lányoknál gyakoriak, cöruloplazmint és szérum rezet kellene megnézetni, szemésznél pedig Kayser–Fleischer-gyűrűt. Ha időben felfedezik, akkor jól kezelhető a probléma. Írd le merre laksz, tudok orvost ajánlani.
Egyébként teljesen józan ésszel végiggondolva, és félretéve a rák iránti félelmem, szerintem egy nagyon erős hiánybetegségem van... régen kiskoromba mindig vashiányos voltam, most épp nézem a körmöm, tele van fehér foltokkal, ami viszont már rég nem volt rajta... a vashiányból minden tünet stimmel, mint ahogy a pajzsmirigynél is.
Elkezdtem 1 hete vasat szedni, de nagyon kis mennyiségben tartalmazza a tabletta, meg szedret eszek, csak az nem tiszta h a székletem miért nem feketedik, mert régen ha szedret ettem rögtön fekete lett, ami azt jelezte h a vas rendben van... mostmeg ezt tömöm magamba és még semmi változás.
Beszámolok :)
Mikor kiírtam a kérdést, még aznap azonnal elkezdtem nyomatni magamba mindenféle vitamint dubla adagokba, vettem hajkapszulát amit a netes fórumokon mindenki dícsért, növeltem a vasbevitelt, C vitamin bevitelt, kálciumot és rengeteg B vitamint vettem be. Plusz vettem a hajamra egy hajszeszt hajullás ellen, csináltam a hajamra 2szer hajpakolást. És vettem egy koffeines sampont :)
Mostanra a hajhullásom negyedére csökkent, napközben nem is hullik, csak hajmosásnál egy kicsi. (bár azóta csak egyszer mostam hajat)
Aztán megjött a menstruációm is...
Plusz iszonyatos energia van bennem, szval a gyengeség is elmúlt. :) Mindezt azért írom le hogyha bárkinek hasonló jellegű gondja lenne, az egyelőre nyúljon a vitaminokhoz.
Köszi mindenkinek aki írt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!