Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom? Nagyon...

Mi lehet a bajom? Nagyon félek. :' (

Figyelt kérdés

Pár napja van a problémám. Nem tudom, hogyan magyarázzam el, mert elég furcsa... A hasam néha begörcsöl (nem fájdalmat érzek), szóval olyan fura, kellemetlen érzés lesz benne jobb oldalt viszonylag felül, a bordám alatt. Kicsit olyasmi érzés, mint amikor gyomorszájba vágnak, csak enyhébb, és a jobb oldalt érzem. Maximum 5 perc alatt elmúlik, és ha nem foglalkozom vele, akkor akár órákig nem ismétlődik, de ahogy olvasok róla, vagy aggódom, megint elkezdek szenvedni. Rettegek, hogy mi ez. Gondoltam más epekőre, hasnyálmirigyrákra és bélcsavarodásra is, de egyiknek sem illenek rá a tünetei úgy igazán. Mi lehet ez? :'( Segítsetek!

(20 éves nő vagyok amúgy)

2012. okt. 4. 16:20
 1/7 anonim válasza:

Nekem is bordák menti fájdalmam volt 15 évesen, de nem szóltam róla senkinek, csak amikor már nem bírtam elviselni.

A doki lábon kihordott tüdőgyulladást diagnosztizált, és most hogy olvastam a Te leírásod, eléggé ráismertem, de a legjobb az lenne, ha felkeresnél egy orvost, bár tudom, hogy mi magyarok nem szeretjük ezt. De nem árt az elővigyázatosság. 20/f

2012. okt. 4. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyankor van ilyen v. hasonlo tünet,amikor megakad a levegö a gyomromba,ilyenkor olyan erzes mintha kest szurtak volna bele,annyira faj,ilyenkor veszek be antiflat tabl.,nem tudom segit-e,de egy idö utan elmulik.Azert menj el orvoshoz,mert talan mas is lehet.
2012. okt. 4. 16:27
 3/7 anonim válasza:

De nekem nem a bordák mentél van, hanem alatta, pont ott, ahol hasam kezdődik.

Volt már tüdőgyulladásom, az más volt...

2012. okt. 4. 16:28
 4/7 anonim válasza:

Bocsi, zavaros volt...

Szóval nekem is ilyenem van, meg tüdőgyuszim is volt, de az más volt.

2012. okt. 4. 16:29
 5/7 anonim válasza:
Akkor menj orvoshoz.
2012. okt. 4. 16:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Tüdőgyulladás? :( Most rendesen megijedtem...
2012. okt. 4. 16:35
 7/7 anonim válasza:
52%
Akkor menj orvoshoz, amint ráérsz...nem ijesztgetni akarlak, de egy tüdőgyuszi nem gyerekjáték. :) Jobbulást kívánok! :)
2012. okt. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!