Mi lehet a bajom? Nagyon félek. :' (
Pár napja van a problémám. Nem tudom, hogyan magyarázzam el, mert elég furcsa... A hasam néha begörcsöl (nem fájdalmat érzek), szóval olyan fura, kellemetlen érzés lesz benne jobb oldalt viszonylag felül, a bordám alatt. Kicsit olyasmi érzés, mint amikor gyomorszájba vágnak, csak enyhébb, és a jobb oldalt érzem. Maximum 5 perc alatt elmúlik, és ha nem foglalkozom vele, akkor akár órákig nem ismétlődik, de ahogy olvasok róla, vagy aggódom, megint elkezdek szenvedni. Rettegek, hogy mi ez. Gondoltam más epekőre, hasnyálmirigyrákra és bélcsavarodásra is, de egyiknek sem illenek rá a tünetei úgy igazán. Mi lehet ez? :'( Segítsetek!
(20 éves nő vagyok amúgy)
Nekem is bordák menti fájdalmam volt 15 évesen, de nem szóltam róla senkinek, csak amikor már nem bírtam elviselni.
A doki lábon kihordott tüdőgyulladást diagnosztizált, és most hogy olvastam a Te leírásod, eléggé ráismertem, de a legjobb az lenne, ha felkeresnél egy orvost, bár tudom, hogy mi magyarok nem szeretjük ezt. De nem árt az elővigyázatosság. 20/f
De nekem nem a bordák mentél van, hanem alatta, pont ott, ahol hasam kezdődik.
Volt már tüdőgyulladásom, az más volt...
Bocsi, zavaros volt...
Szóval nekem is ilyenem van, meg tüdőgyuszim is volt, de az más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!