Mi bajom van? Nagyon félek! :S
Még annyit hozzátennék, hogy PMS tüneteim vannak kb 1 hete (mellfeszülés stb), a hajhullásnál a samponra gondoltam, a gyengeségnél meg abban biztam h PMS tünet :S
Depressziós és szorongós vagyok évek óta, és megnéztem a pajzsmirigy alulműködés tüneteit, kb minden illik rám.
Ha rákos vagy, és nem derül ki, attól egészséges leszel...?
Ha rákos vagy, és nem mész el, semmi esélyed megmenekülni.
Kizárt, hogy rákos legyél ugyan, de nem érzed, hogy ez az érvelés borzasztó nagy hülyeség?
Tudom hogy rossz érvelés, de borzasztóan félek a súlyos betegségektől, mióta most fürdésnél megláttam mennyi hajam kihullott, azóta konkrétan remegek :( Egy időszakban nem hullott a hajam, akkor koffeines sampont használtam, minimálisan mindig hullott, de ami mostanság kijött az rengeteg :(
Ez a gyengeség is félelmetes, olyan hogy leülök vhova utána meg nehezemre esik felállni, és attól félek hogy egyszer már meg sem fogok bírni mozdulni. AZ elején lustaságra fogtam, mert nyár van, itthon ülök, de ez már nagyon rossz hogy csinálnék vmit, de úgyérzem nincs erőm.
A menstruációmra 16 évesen azt mondták hogy a stressztől marad ki, ne törődjek vele... de azóta meg már 8 év eltelt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!