Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nemlesz bajom? Félek nagyon

Nemlesz bajom? Félek nagyon

Figyelt kérdés
Ma strandon vtam 14:00:16:30ig vállam le is égett, de közbe fújt a szél..a fejemen nem volt sapka, de dús, barna hajam van...fejem most olyan nagyon nyomottnak, tompának érzem..mitől?:( napszúrás??? egyébként most nem fáj a fejem csak tompa...se hőemelkedés se semmi ilyesmi
2013. júl. 11. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig nyomottnak érzem magam strandolás után. Lefáraszt az egész, a víztől is olyan álmos és fáradt leszek, semmi kedvem általában máshoz, csak feküdni, mintha beteg lennék. Ezért nem járok strandolni.:D ha napszúrást kap valaki, akkor rögtön hányni szoktak, nem?
2013. júl. 11. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

23:38

Sajnos sokszor kaptam napszúrást, de egyszer sem hánytam miatta! :)

Nyugi, csak kiszívta az erődet a strand, mindenki így van ezzel, nem lesz semmi baj. Alszol egy nagyot, és mintha mi sem történt volna. Igyál sokat, és hamar jól leszel! :)

2013. júl. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!