Nemlesz tole bajom ha 21hetesen bele megyek a Balatonba? Ti belemennetek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 14:56
1/7 Ananke válasza:
Szia!
Nem lesz bajod.Én 18-19 hetesen voltam a Velencei tóba.Semmi bajom nem lett,de nagyon jól esett.Ezeknek a tavaknak ellenőrzik a tisztaságát.Szóval jó fürdőzést!! :)
2/7 anonim válasza:
Én belementem, gombás is lettem.
De ha nem vagyok terhes, akkor is gombás leszek ezektől a vizektől :(
Ha nem vagy hajlamos a gombára, akkor menj be nyugodtan.
Csak olyan baromságokat ne csinálj, hogy canesten krémes tampont dugj fel..
Ha kijössz a vízből, egyből vegyél fel száraz bugyit!!!
3/7 anonim válasza:
Szia, én belementem Lellénél, nem lett bajom. Igaz nem voltam bent egyhuzamban sokáig, és a vizes fürdőalsót is lecseréltem mikor kijöttem.
4/7 anonim válasza:
A canesten tampon kombó az nagyon kemény!
Készülök a balcsira én is, és pont ezért kérdeztem meg. Mielőtt bemész a vízbe, megelőzésképp canestennel kell bekenni magad. Ezt javasolta, a száraz bugyi fontos ! Egy pár váltó bugyit vigyél magaddal.
27+5hkm
5/7 anonim válasza:
21 hetes voltam két hete amikor az nagy kánikula volt, belementem,nagyon jól esett.Száraz fürdőruha volt nálam gyorsan átvettem.
6/7 anonim válasza:
Én 25 hetes terhes leszek, mikor megyünk másfél hétre a Balatonra. Úgy tervezem, hogy ha nem is mindennap és huzamosabb ideig, de be fogok menni.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszokat :) szoval nyugodtan bele mehetek :)
2013. júl. 6. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!