Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sos! Mi bajom? Mi segithetne?...

Sos! Mi bajom? Mi segithetne? Ugy felek!

Figyelt kérdés
Szoval tegnap is szedelegtem egy nagyon kicsit, de ki lehetett birni meg nem is egesz nap volt igy. Aztan este hanyingerem lett meg rosszul lettem, de panikbeteg vagyok es a hanyastol is rettegek es ezek a rosszulletek kb. Mindennaposak es altalaban mindig psziches. Majd este is szedultem, de gondoltam a panik meg majd kialszom es lefekudtem. Tobb, mint 10 orat aludtam, de nagyon eros forgo szedulessel es fejfajassal keltem. Azota se mult el es mostmar hanyingerem is letg. Ma csak egy piritost ettem, utana egy almat nemreg meg fott kukoricat, de ennyi..es mar mintha korogna a gyomrom. De egyre jobban hanyingerem van amire megint ratesz a panik es az ijedtseg es felek, hogy hanyni fogok es szornyu ez a szedules. Mi bajom? Mitol lehetne jobb? Segitseeeg!
2013. szept. 22. 17:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es most olvastam, hogy ezek gyomorrontas tunetei is lehetnek es azota meg rosszabb. Lehet, hogy az egeszet csak bebeszelem?
2013. szept. 22. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csaj vagy csináltass terhességi tesztet
2013. szept. 22. 17:14
 3/4 anonim válasza:
nyugodj meg,amennyire csak tudsz,menj ki a friss levegőre kicsit!
2013. szept. 22. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok es szuz!
2013. szept. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!