Miért nem tudok mélyen aludni már hetek óta?
Figyelt kérdés
Ma is 11 órát aludtam és folyton álmodok. Ha csak elbóbiskolok 5 percre is álmodok. És én csak akkor tudom magam igazán kipihenni ha mélyen ergo álom nélkül alszok. De 3 hete folyamatosan csak ez megy. Hulla fáradtan kelek fel mindegy mikor fekszek le, kelek fel, vagy hány órát alszom. Stressz okozhatja? Télen költözünk össze a barátnőmmel és persze ezen izgulok de nem negatív értelemben.2014. júl. 5. 17:18
1/2 anonim válasza:
Figyelj,azt hogy mi okozza, csak te tudhatod, lehet tényleg az összeköltözés nem negatív értelemben.
És tudom, most majd jön az, hogy ,, nem a kérdésre válaszoltam,, de nekem is hasonló gondom volt, és nekem az segített furcsa mód, hogy amikor lefeküdtem minden izmomat 10 másodpercig nyújtottam, és utána bealjdtam, reggel felkeltem, semmire nem emlékeztem, szóval próbáld meg, ha nem is jön be,nem veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!