Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 14 éves fiú vagyok és szeretné...

14 éves fiú vagyok és szeretnék fogyni hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Hozzá értők segítségét kérem.

173cm/76kg

14/F

Fogyni, és kicsit nem nagyon de valamennyit izmosodni szeretnék. Annyit tudok hogy egészégesebb táplálkozás kell, illetve valamilyen edzés. Nagyon részletesen valaki(k) segítene?

2014. márc. 15. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Lakóhelyedtől, anyagi helyzetedtől függően érdeklődj milyen sportolási lehetőségek vannak pl.: vívás, küzdősportok, teremfoci, kézilabda, korcsolya bármi (vagyis ne sakk és sporthorgászat legyen :-)), es oda kezdj el járni. Legyél kitartó. Heti két edzés a te korodban csodákra képes, ugyanis még fogsz nyúlni és szalkasodni alapbol...de a sport a lenyeg, lehetoleg kozossegi helyen (azaz ne egyedul izzadj, mert azt hamar ellóghatod:-)).

Kozben felejtsd el a csokit, csipszet, kekszeket, befotteket, mekit es tarsait, helyettuk egyel tobb gyumolcsot, nyers zildseget.

De nehogy fogyokurázz!!! (annak semmi ertelme a korodban csak artasz magadnak szerintem).

A fenti ketto egyutt + a korod rohamosan kiad majd egy dalias, izmos fiatal pasit, csak tartsd majd meg a jo szokasokat az elkezdett sportolast es egeszseges taplalkozast:-). Sok sikert!

2014. márc. 15. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ.

Nem sokára Budapestre költözés alkalmából egész biztos tudni fogok sportra járni, 3 hónap múlva.

Igen, erre én is gondoltam hogy nyúlni fogok hiszen nagyon fiatal vagyok még, de nem sportolok semmit őszintén szólva.

Ez változni fog 3 hónap múlva:D Ugyanis a mostani lakhelyemen nincsen lehetőség.

2014. márc. 15. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Viszonylag gyors fogyásra számíthatsz, ha elhagyod egy időre a glutént az életedből.

De ha ételeid nagy részét a nyers saláták képezik némi gabonával(barna rizs, hajdina, köles, bulgur)és tartani tudod ezt az étrendet, akkor is fogyni fogsz.

a mozgásra én azt mondanám, olyanba kezdj, amiben kedvedet leled. Fuss, súlyzózz(otthon vagy edzőteremben)kettlebell-ezz,vagy csak mozgasd át tornával a tested, de ezt rendszeresen.

2014. márc. 15. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Van itthon kézi súlyzó, és szoba bicikli.

Enni ha nem is egészségesen, de egészségtelenül sem eszem.

Mondjuk gyümölcsöket, zöldségeket nem fogyasztok. (még.)

2014. márc. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!