Veletek suliba vagy tesi orán történt már baleset? Miért és hogy?
Velem háromszor is kettő általánosba, egy meg gimibe. Általánosba talán 3. osztályos lehettem amikor tesiórán kint voltunk az iskolai sportpályán éppen futottunk és az egyik csaj osztálytársam futás közben fellökött mert valamiért megharagudott rám, de annyira erősen lökött meg pont a pálya kanyarján lökött ki engem az ottani füves részre ahol ráestem egy beton szegélyre telibe fejjel, és akkor nem is emlékszem csak arra hogy ott álltak körülöttem, a tanárom az valamivel nyomta a fejem mert ömlött belőle a vér, eléggé fájt, meg alig láttam az egyik szememmel, ráadásul csupa vér volt mindenem. Arra emlékszem hogy mentő jött ki értem, és egy másik tanárom szedte össze a cuccaimat hogy a kórházba majd áttudjak öltözni mivel a fehér pólóm csupa vér volt. Aztán 8. osztályba pont ballagás előtt 2 nappal már gyakoroltuk azt hogy körbe ballagjuk az épületet és hogy merrefelé megyünk, milyen sorrendbe hogy ne akkor legyen kavarodás.
Arra emlékszem hogy már rohadt meleg idő volt és szoknya volt rajtam. Én ballagtam majdnem leg elől és amikor a lépcsőn mentünk felfelé, félúton megálltunk mert a tanár magyarázott valamit, és a mögöttem lévő fiú épp benézett a szoknyám alá, én elkezdtem vele ordibálni hogy mit képzel meg stb.. Aztán amikor haladtunk tovább elvonta a figyelmem az a köcsög én meg rosszul léptem és akkorát estem rá a lábamra, hogy a térdem roppant egy hatalmasat és fel is dagadt szinte. Utána aztán mehettünk orvoshoz, be is lett kötve, szerencsére nem volt veszélyes a dolog, nagy mázlim volt, de alig bírtam járni vele, és szinte amikor ballagtunk jó lassan mentünk miattam mert sántikáltam, ráadásul baromira kínos volt hogy akkor 14 éves létemre sétabottal kellett ballagjak :( és baromi hülyén néztem ki hogy elegánsan vagyok felöltözve szoknyával és a térdem meg be van kötve és arra van ráhúzva a harisnyám :(.
Gimibe 11. osztályos voltam amikor mentem ki a portán, akkor a portásúrnak egy fiatal 20 év körüli srác volt, oda kellett adnom egy teremkulcsot mert én voltam ezzel megbízva és a srácot akkor láttam először, egyébként akkor is kezdett ott dolgozni portásként, és annyira zavarba jöttem a kedvességétől hogy nem figyeltem hogy rögtön lépcső van és kettő fokkal lejjebb akartam lépni, aztán szólt egy sulis csaj hogy vigyázzak de ettől megijedtem annyira hogy előre borultam hatalmas lendülettel és szó szerint lezuhantam a lépcső aljára egészen az ajtóig. A bal karom sérült, de szerencsére megúsztam a törést csak zúzódás, és húzódásom lett, arra kaptam kötést, de nem lett komolyabb bajom belőle. De mivel az anno megsérült térdem is beütöttem ami mai napig érzékeny és már akkor is érzékeny volt na az ismét bedagadt elég csúnyán. Az volt a szerencsém hogy a bátyám jött értem autóval, meg lett beszélve így a portás srác, meg egy másik fiú a suliból kivonszoltak a bátyámhoz mert tudtam hogy hol állt meg előtte felhívott. Aztán lett szólva az igazgatónak erről, és beszámoltunk a dolgokról, valamint a kórházba is kérdezték mi történt és úgy lett jegyzőkönyv írva. Igazából senki nem hibázott, én voltam figyelmetlen, ezt vizsgálták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!