Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Veletek suliba vagy tesi orán...

Nattila237 kérdése:

Veletek suliba vagy tesi orán történt már baleset? Miért és hogy?

Figyelt kérdés
Énvelem ma :'(
2014. febr. 20. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen.Történt .Anno.Miért?Mert hülye voltam,Össze fejeltem egyik osztálytársammal mikor fociztunk.Agyrázkódás,aztán 2 hét kórház.Nagyon rossz volt
2014. febr. 20. 19:53
 2/12 anonim válasza:
Igen, ilyen labdagyakorlatok voltak és begurult a labda a hálós kapu mögé és bementem érte. Mikor jöttem ki beakadt a lában a hálóba és ráestem a vasra ami a kaput tartotta. A térdem bedagadt és lila lett, a kezemen meg porc sérült.. 14/L
2014. febr. 20. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgymond ujj 'hátratörés' majdnem minden órán van, a kosár miatt. Egyszer télen voltunk kint még általánosban, bementünk átöltözni, és akkor csúsztam meg a jeges bakancsomban. Nekiestem a radiátornak, kicsit szétnyílt a fejbőröm.
2014. febr. 20. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Veled mi tortent?

Eltort a kezem kosarazas kozben.

2014. febr. 20. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen, kétszer egymás után eltört ugyanaz az ujjam tesiórán a kosárlabdától. (Az első törésre kapott gipsz lekerülése után egy hónappal történt a második törés, a diagnózis ugyanaz volt, szóval gyakorlatilag "visszatört").

Most 12-es vagyok, ez még kilencedikben volt.

18/L

2014. febr. 20. 20:00
 6/12 A kérdező kommentje:
És titeket is be vitt a mentő a suliból akinek komolyabb baja lett? :oo
2014. febr. 20. 20:03
 7/12 anonim válasza:
Hello. Igen velem is előfordult már hogy suliból hazafelé elég durván elestem. 15 éves vagyok és 9.-es gépész szakon szóval kicsit nehéz lesz a pótlás. Amúgy most január 17.-én történt szóval mát úgy nagyjából meggyógyultam, de még eléggé fáradékony vagyok. Na, szóval. Annyi történt hogy anyagfáradás. Mert, hogy én kerós gyerek vagyok és van egy ország útim meg egy dirt/street bringám (az az ugratós része a bringázásnak). Na akkor az van, hogy, mivel éppen a dirttel mentem (, és szegedi vagyok szóval meg lehet nézni a lehet ahol volt) és abban teleszkóp van, amit azon a ponton történt, ahol 4 csavar fogja és azok egy pici rázkódástól és terheléstől már kevesebb mint fél év alatt megnyúltak és kicsavarodtak, és már egy pici felkapástól is kiesett a villám a kerékkel együtt és elég durván, egy pici magaslatról, mert, hogy le akartam gurulni hátsó keréken arról a dologról, amit rögtön mondok. Na akkor ennyi a dolog lényege, hogy anyagfáradás, bár mondjuk lehet hogy gyári hibásak voltak, de most baleletek előfordulnak... És e dolog hibájából eltört az orrom, az arc csontom megrepedt, a felső legelső jobb oldali (mert, hogy a jobb oldalamra estem) fogam kitört gyökerestül, és egy picit mozognak a 2 mellette lévő fogaim és egy picit meghúzódott a bringám, de azt most annyira nagyon nem féltem, mert akár bele is halhattam volna, ha gyorsabban megyek, szóval most jobb így :) . Amúgy a Szeged Makkos-Erdő sor 9 előtt történt, és, ha picit a sárga vonalat észreveszed és úgy nagyjából a sárga fekvőrendőrre rakod ki a narancs google térképes emberkét akkor észreveszed a csatornafedeles emelvényt. Na ennyi a lényege az én balesetemnek.
2014. febr. 23. 12:23
 8/12 anonim válasza:
ja és még annyi hogy majd így kell egy vizsgát tennem majd év végén ebből a félévből, de ha már így megtudtuk akkor nem hiszem hogy így bejárok mert most nem vagyok osztályozható.
2014. febr. 23. 12:25
 9/12 anonim válasza:
ja még annyi, hogy most így 3 hét totál kimaradt nekem, de lehet hogy később előjönnek az emlékek. Most így nem tudom.
2014. febr. 23. 12:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem ide tartozik de fogós kérdés.. tesom aki 12 éves be vett egy vérnyomáscsöllentőt lesz valami baja? jó a vérnyomása 110 volt és bevett eggyet :(
2014. febr. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!