Tényleg kamu a légtér fertőtlenítése Himalája sóval?
Az az igazság, hogy a himalájasó az is csak só.
Csak só.
Semmi más.
Nem varázs-légfertőtlenítőszer, vagy más ilyesmi, egyszerűen csak egy kis NaCl meg hozzá némi ásványi anyagok.
Hallgass szrintem a férjedre...
Itt szerintem a Himalája só a parasztvakítás...Erre a célra más só is megteszi.
Ha jobban körbenézelődsz találsz tüdőgondozókat ahol mondjuk sóbarlang van.vajon miért?
Nem hülyeség,mert jó valamire...
A férjed szerintem csak a Himalájai sóra akadhatott ki :)
Ugye érzitek, hogy a sóbarlangok és a "himalájasó fertőtleníti a levegőmet" között azért van egy mennyiségbeli különbség???
Másrészt. A sóbarlangban SEM fertőtleníti a só a levegőt. A só nyálkaoldó hatása van benne kihasználva, meg a konstans hőmérséklet, és nagyjából ennyi - anyway, ennek a hatása sincsen hitelt érdemlően, kísérletekkel bizonyítva... [link]
A fertőtlenítés szerintem sem igaz, de ha abból indulok ki, hogy a sós tengeri levegő is jó tesz az allergiásoknak, asztmásoknak stb, akkor a sószoba nem hülyeség.
Mondjuk a hálóba egy marék só nem sokat fog érni... :-)
Én spec szeretem a himalájai sót, mert olyan szép rózsaszín és nem hígított mindenféle csomósodásgátlóval, mint a sima asztali só.
Szóval így is úgy is elköltöd azt a pénzt(a helyett hogy félretennéd) :)
EZ a baj mindenkivel,az ilyen felfogás miatt élünk hónapról hónapra...
Ezzel nem bántani akartalak!
Kedves Utolsó Válaszoló!
Három kisfiam van, minden erőmmel azon vagyok, hogy ne legyenek sokat betegek. Mivel volt egy eléggé beteges telünk, keresgettem olyan megoldásokat, amik nem drágák, de hatásosak, így jutottam el a Himalája sóhoz.(kár volt) Ezt a pénzt, amit nem dobtam ki fölöslegesen az ablakon, miért tenném be a párnahuzatba? Mikor vehetek belőle gyümölcsöt, vitaminokat? Szerencsére nem élünk máról holnapra, de az ilyen pénzekből, amit jóhiszeműen elköltenék a gyerekek érdekében, inkább hasznosítom immunerősítésre, és esetleg olyat is megveszek, amit egyébként nem. De miért is magyarázkodok, mikor semmi értelme az ilyen vitának. Jézusom!
Nem írtam azt hogy rosszul csinálod! :)
Ha megteheted nyugodtan költs a gyerekekre,de tudod gondolni kell a jövőre is.Valamennyit érdemes félretenni,mert sosem lehet tudni mikor kerültök rosszabb helyzetbe,hogy esetleg másra is kell pénz mert mindig is lehetnek váratlan kiadások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!