Himalája sóról hallottatok már?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:04
4/10 A kérdező kommentje:
és esetleg bővebben?vélemény?
2012. febr. 14. 21:07
5/10 anonim válasza:
Ezért: [link]
Mert egészségesebb
Amúgy sokkal finomabb (márha legóhet ilyet mondani) nincs úgy só íze, mint a sima hagyományos konyhai sónak, de sokkal jobb vele sütni-főzni
7/10 anonim válasza:
Igen, pár napja kezdtem használni a sószappant és úgy tűnik, hatásos.
Főzéshez is vezek majd.
8/10 anonim válasza:
A Himalája-só másik fajtája a sótégla, amin húsokat lehet sütni. A Vasedényben kapható, kb 1000.-Ft/darab. Jópofa dolog.
9/10 anonim válasza:
Igen :D Itt van a szomszédunkba a hegy :D Onnan hozzuk le mi is :D XD
10/10 anonim válasza:
Én is használom és szerintem só íze van, csak kicsit több belőle mint a hagyományos sóból.
Elvileg a főzés végén kell sózni az ételt, hogy a hő hatására az értékes ásványi anyagok ne sérüljenek.
Én inkább a hideg ételeket sózom vele, például vajas kenyér paradicsommal. Nagyon egészséges, nem teszi tönkre az érrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!