Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A Himalája SOLE hatásai?

A Himalája SOLE hatásai?

Figyelt kérdés
Nem a googlézéssel megtalálható standard leírásra lennék kíváncsi, hanem aki fogyasztja miket tapasztal.
2013. aug. 30. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Himalája só.

Saját tapasztalataim:

Több benne az ásványi anyag, ami főleg a nőknek kedvezőbb a vérképzés miatt.

Én használom, mert ismerősömtől kapom, de nem vettem észre különösebb változásokat. Nem esik aranyeső a fejemre, és nem kapok naponta több puszit a jó csajoktól.

Nem hiszem, hogy észrevehető a hatása, de biztos használ.

Amúgy is kevés sót használok ételekhez. Az ízre van különbség, és tetszik.

Napraforgó olaj helyett is kókusz olajat használok, mert finomabb, magasabb a füstölési pontja, kevesebb benne a telített zsír. Ennek sem veszem észre a hatását, de tudatban sokat számít hosszú távon.

Spirituálisan segít, mert arra gondolok, hogy ez a só a világ legnyugodtabb tájairól való. Ez segít kizökkenni a hétköznapok mókuskerekéből. És mivel úgy hívják, hogy az élet sója, ezért elhiszi az agyam is, hogy egészségesebb vagyok, és ez megnyugtató :)

Majd meglátom a téli influenza járványnál, hogy jobban bírom-e.

2013. szept. 7. 08:37
 2/3 anonim válasza:

Orvostan hallgatókkal beszéltem, és azt mondták, hogy nincs benne elég jód.

Nem beszéltek le róla, de mondták, hogy a pajzsmirigyem érdekében fogyasszak jódozott tengeri sót is.

2013. okt. 4. 10:10
 3/3 anonim válasza:
2013. okt. 15. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!