Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Borzasztóan kikészít a koránke...

Borzasztóan kikészít a koránkelés, nem tudom hozzászoktatni a szervezetem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy beérjek a munkahelyemre időre, 5 órakor kell minden nap felkelnem. Rettenetesen brutálisan kialvatlan vagyok egész nap, alig tudok dologozni, dekoncentrált vagyok és megesett már, hogy állva elaludtam (komolyan). A hétvégéken semmit sem tudok tenni, mert mindkét napot teljes egészében átalszom, hogy pótoljam a hiányzó alvásmennyiséget. Légyszi senki ne jöjjön azzal, hogy fekudjek le időben, mert ha 9kor ágyba megyek, akkor is csak éjfél-1 óra körül tudok csak elaludni. Előtte esélyem nincs. Megtehetném hogy szakmát váltok és otthonról dolgozok. Érdemes?
2014. febr. 17. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok a koránkeléssel és a fetrengéssel is, de pár napi fetrengés és utána el fogsz tudni aludni. Ez garantált. A rendszeresség az egyetlen megoldás, amivel ezt a dolgot kezelni lehet. Azaz MINDEN nap lefekszel tízkor, MINDEN nap felkelsz 5-kor, és akkor 1-2 heti szenvedés után rendben lesz. Hozzá lehet szokni, és muszáj is, mert az a cég sem fog örökké tartani, amelyiknél te otthon dolgozhatsz.
2014. febr. 17. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos vagy te ebben hogy a koránkeléstől vagy úgy ki? 14 évesen kezdtem a gimit és mindennap órákat utaztam, fél 5 kor keltem este 5-6 értem haza és még tanultam is. Én is fáradt voltam de nem ennyire.

Szerintem nem ártana megnézetni a vasad. Én akkor aludtam ennyit mikor vashiányos voltam.

Amúgy nem tudom hány órát dolgozol, kell e sokat utazni. Milyen munkát végzel.

Szerintem vizsgáltasd ki magad.

2014. febr. 17. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem cegnek dolgoznek hanem maganvallalkozokent. Hataridos megrendeleseket keszitenek otthonrol. sajnos eselyet sem latom hogy tovabb eroszakoljam a szervezetem. Nagy munkabirasom van egyebkent, ejjel is jol birok fent lenni, csak ez a koran keles vag taccsra teljesen. Probalkoztam a rendszeresitessel is, akkor sem megy korabban a bealvas. Szerintem erosen ragaszkodik a bioritmusom az eredeti alvas ebrenlet ciklusokhoz ( ezert nem birok koran elaludni, hiaba vagyok mar a sokadik korankelos napom utan)
2014. febr. 17. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet vashiany, de nem ertem mitol, hust hussal eszek szinte.
2014. febr. 17. 11:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Jellemzoen gimiben sem birtam a korankelest, igaz nem extrem koran keltem, hanem csak fel 7kor, de orakon tobbynire a padra borulva aludtam, a tanarok nagy oromere. Az ejjel 1 elotti elalvassal mar akkor problemaim voltak, sirasig stresszelt hogy nem megy az alvas fel tizenegykor sem, pedig masnap suli, dolgozatirasm stb. Egyetem alatt jobb volt mert semmi kovetkezmenye nem volt, ha a 8oras eloadasokra nem jutottam el. Neha kellett csak koran kelni, hetente 1-2 szer, azt kibirtam, mert masnap volt lehetosegem kialudni magam. Szoval ez egy altalanos, regi keletu problema nalam, nem is tudom mit lehetne ellene tenni.
2014. febr. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!