Nektek hogy megy a koránkelés?
egyszerűen teljesen mindegy,hogy este 8kor vagy éjfélkor alszom el,úgy kelek fel reggel,mint akit megvertek,és nem tudok hozzászokni,sosem ment.hétvégén képes vagyok délután 3ig is aludni,szerintem ez már nem normális.
min kéne változtatnom?
van valami trükkötök?
Én is nehezen kelek fel, bár ez annak tudható be, hogy a lakótársaim és a kedves párom éjjel 1-2 előtt nem fekszenek le. Egyébként az a trükk, hogy 2-3 héten keresztül minden nap kelj fel korán. Ha ugyanis hétvégén sokáig alszol, akkor a szervezeted nem tud átállni a korán kelésre. Elvileg max. másfél órával szabadna többet aludni hétvégén, az még nem állítja át a belső órád.
De a lényeg a rendszeresség, ha minden nap felkelsz korán, rövidesen nem fog gondot okozni :)
A fejedben kell "beállítani", hogy akarjál felkelni.
Anélkül ugyanis nem fog menni :-(
Semmi más nem segít, erről zengett itt már néhány kérdés.
Akkor kelek, amikor szükséges, legtöbbször az óra megszólalása előtt egy-két perccel.
Trükk? : este elhatározom, hogy reggel fel kell kelni. Igyekszem a nekem szükséges időt lealudni, de kevesebb alvás után is simán fel tudok kelni, mindegy, mikor.
Heti 3x 5 és negyed 6 között kelek fel, kegyetlen és utállom... Mindig is nehezen keltem fel, majd' meghalok pár percért, hogy csak annyit feküdhessek pluszba... 2 nap pedig 7kor kelek, sztem nem tesz jót a szervezetemnek, nem tud beállni, főleg, hogy hétvégén meg 10-11ig is elalszok (miután 5 körül megszokásból felébredek és visszaalszok...), ez se lehet a legjobb, de képtelen vagyok hétvégén korán kelni, mégha előző nap el is határoztam, hogy márpedig én felkelek...
Szóval igen, nagyonnagyonnagyon nehezen megy nekem is a koránkelés ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!