14 éves lány vagyok,157 cm és csak 36 kb. Nagyon súlyos?
9-es vagyok, igen, akkor az már tényleg sovány xD
De számok alapján nehezen tudom megítélni, meg függ egyébként a csontozattól is valamennyire, de nem ennyire :D
/Amit belinkeltél, annak szerintem eléggé be lehet húzva a hasa, nem hiszem, hogy annyira kilátszódnának a bordái, bár ki tudja. Ha behúzom én is a hasam(teljesen) nekem is kilátszódnak a bordák minimálisan. És hozzáteszem, hogy van rajtam némi felesleg/
Ha az orvosok azt mondták, hogy ilyen vagy és kész, akkor nyilván nem lehetsz kórosan nagyon sovány, azért is kértem inkább képet, bár nem te linkeltél, de ha a 10-esnek igaza van, akkor az tényleg már nagyon vékony :/ . Amúgy lehet megnézzetetném magam egy másik orvossal is, biztos, ami biztos.
Köszönöm a válaszokat! :)
Amit linket küldött az egyik válaszadó, szóval az a kép,majdnem olyan mint én... de nekem nem láccik ki a bordám.
Hát akkor nem "súlyos" :D, főleg, ha genetikailag ilyen vagy
Ne foglalkozz még vele! Fogsz még sokat változni. Legalább nem vagy elhízott :)
Ahogy leírtad, az előző hozzászólásban, hogy milyen lehetsz, nekem tetszenél(csak fiatal vagy még), ha jól érzed magad, akkor ne idegeskedj a súlyodon! Főleg, ha még az orvos is azt mondja, hogy ilyen vagy...
A testtömeg index meg nem biztos, hogy mindenkire ugyan úgy vonatkozik, az inkább egy viszonyítási pont. Most kg és magasság alapján megmondani, hogy milyen vagy nem a legjobb módszer szerintem. (nem azt mondom, hogy nem jó semmire, mert arra pont jó, amire kitalálták) A legjobb, ahol %-ba meg van adva a zsír, izom stb (csak ezt nem lehet neten keresztül :D)
Tehát: ha genetikailag ilyen vagy, akkor nincs a súlyoddal probléma. Kajával meg ne tömd magad! Inkább sportolj!
Szerintem ez egy 14 éves lánynak elég kevés...
Ha hízni akarsz akkor egyél kalóriadús ételeket, vagy nézz utána neten hogyan lehet hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!