Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jól gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól gondolom, hogy nincs olyan lány, aki el tudná fogadni a súlyos testi hibámat?

Figyelt kérdés
Sajnos van egy olyan problémám, amit nagyon szégyellek és még a legjobb fiú barátaimnak sem mertem megmutatni vagy igazán elmondani, hogy mennyire súlyos, de a legjobban az zavar, hogy a lányokkal való ismerkedésben hatalmas gátlásosságot és szorongást okoz ez nekem. Nem akarom leírni ide, hogy pontosan miről van szó, mert még valaki felismerne véletlen, de tényleg elég súlyos dologról van szó, mert nem csak a külsőmet rontja el, hanem az egészségemet is. Kb. 400-500 ezer forint kéne a teljes esztétikai műtétre, de erre sajnos nincs lehetőségem, mert se munkám, se lehetőségem nincs valamilyen támogatásra ez ügyben. Egyébként is eléggé csúnyának tartom magamat és ez a dolog még jött pluszban pár éve és még inkább elszigetelt az emberektől, de főleg a lányotól, akik nekem nagyon kedvesek, de mivel tisztában vagyok vele, hogy ezt az esztétikai dolgot nem tudnák elfogadni még, ha mondanám is, hogy amint lesz munkám és félretett pénzem megoldom ezt, akkor sem várhatom, hogy ennek ellenére is tudjanak őszintén vonzódni hozzám. Ez olyan valami, amit sajnos csak bizonyos ideig lehet titkolni, egy idő után egy őszinte, normális kapcsolatban biztosan kiderülne, akár még véletlen is, amint megfeledkezek magamról vagy egyéb módon, de biztos, hogyha kiderülne én úgy érzem nincs az a lány, aki azután tudna hozzám vonzódni, szóval tényleg súlyos esztétikai probléma ez nekem és egyben egészségügyi is, de úgy tűnik még jó ideig ezzel kell élnem, szenvednem és félek, hogy nem is lesz sosem olyan lány, aki így is tudna őszintén szeretni. Egyébként ezt leszámítva egészséges, normális ember vagyok. A legtöbben nem is gondolnák, hogy ilyen problémám van.
2012. dec. 10. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én erre csak azt tudom mondani, hogy a nők (persze nem mindegyik) toleránsabbak, mint hinnéd.
2012. dec. 10. 13:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

de miröl van szó?

én ismerek olyan srácot akinek egy lába hiányzik mégis egy gyönyörü barátnöje van!

2012. dec. 10. 13:43
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Te olyan messze vagy az egészséges és normálistól, mint Makó Jeruzsálemtől...

Egy lelkileg megkeseredett, önbizalom-hiányos, önsajnáltató ember vagy, nem több.

2012. dec. 10. 13:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne add fel a dolgot

Nekem volt olyan párom akinek tyúkmellkasa volt ami eléggé feltűnő jelenség de mivel szerettem őt egyáltalán nem zavart :)

Szerintem mindenkinek megvan a párja, aki elfogadja úgy ahogy van :)

2012. dec. 10. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Haver azt kell mondjam ha Nick Vujicictől nagyobb fogyatékosságod van akkor lehet hogy nem lesz már csajod. De ha csak annyi van mint neki még neked is simán lehet feleséged.
2012. dec. 10. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Így, hogy nem tudom miről van szó nem is tudok sajnos megnyugtató választ írni.. De hidd el, bármennyire is hihetetlen, főleg ezen az oldalon, nem minden lánynak a külső a lényeg elsősorban.. Sosem szabad feladni a reményt. A barátom kövér és sokan mondogatták nekem, mikor összejöttünk, hogy pont ő, meg, hogy mennyire más kategóriát képviselünk külsőleg..stb..stb..Egyszerűen nem értettem őket, én annyira helyes pasinak látom a barátom, nekem ő tökéletes.. Sablon szövegnek tűnhet,de hidd el találni fogsz olyat, akinek te leszel tökéletes, csak kérlek ne add föl.. Ismerkedj és sikerülni fog.. Mindenki megérdemel egy társat és hidd el nem minden a külső!! L/23
2012. dec. 10. 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:

De ha esztétikai probléma akkor nyilván elég hamar kiderül egy kapcsolatban.

Ha viszont meg kell feledkezzél magadról, hogy kiderüljön...

Hmmm, lövésem sincs mi lehet a problémád, de biztosan lesz olyan ember aki elfogad így, kizárt, hogy emiatt magányosan kell leélned az életed. Megnéztem az az ember akit az egyik válaszoló írt, le a kalappal. És milyen gyönyörű felesége van!!!

2012. dec. 10. 13:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha nem írod le, hogy mit is kell elfogadni, akkor honnan tudjuk?

Amúgy meg ha senki nem tud róla, hogy ismernének fel?

2012. dec. 10. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az Quasimodo? Ha te itt akkor a toronyban most ki van?
2012. dec. 10. 13:59
 10/15 anonim ***** válasza:

De ha így hogy nem tudjuk mi a hiba így azt sem tudjuk elfogadná-e

Sokaknak sajnos nincs keze,vagy lába de mégis ott a felesége,gyerekei.

2012. dec. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!