Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jól gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól gondolom, hogy nincs olyan lány, aki el tudná fogadni a súlyos testi hibámat?

Figyelt kérdés
Sajnos van egy olyan problémám, amit nagyon szégyellek és még a legjobb fiú barátaimnak sem mertem megmutatni vagy igazán elmondani, hogy mennyire súlyos, de a legjobban az zavar, hogy a lányokkal való ismerkedésben hatalmas gátlásosságot és szorongást okoz ez nekem. Nem akarom leírni ide, hogy pontosan miről van szó, mert még valaki felismerne véletlen, de tényleg elég súlyos dologról van szó, mert nem csak a külsőmet rontja el, hanem az egészségemet is. Kb. 400-500 ezer forint kéne a teljes esztétikai műtétre, de erre sajnos nincs lehetőségem, mert se munkám, se lehetőségem nincs valamilyen támogatásra ez ügyben. Egyébként is eléggé csúnyának tartom magamat és ez a dolog még jött pluszban pár éve és még inkább elszigetelt az emberektől, de főleg a lányotól, akik nekem nagyon kedvesek, de mivel tisztában vagyok vele, hogy ezt az esztétikai dolgot nem tudnák elfogadni még, ha mondanám is, hogy amint lesz munkám és félretett pénzem megoldom ezt, akkor sem várhatom, hogy ennek ellenére is tudjanak őszintén vonzódni hozzám. Ez olyan valami, amit sajnos csak bizonyos ideig lehet titkolni, egy idő után egy őszinte, normális kapcsolatban biztosan kiderülne, akár még véletlen is, amint megfeledkezek magamról vagy egyéb módon, de biztos, hogyha kiderülne én úgy érzem nincs az a lány, aki azután tudna hozzám vonzódni, szóval tényleg súlyos esztétikai probléma ez nekem és egyben egészségügyi is, de úgy tűnik még jó ideig ezzel kell élnem, szenvednem és félek, hogy nem is lesz sosem olyan lány, aki így is tudna őszintén szeretni. Egyébként ezt leszámítva egészséges, normális ember vagyok. A legtöbben nem is gondolnák, hogy ilyen problémám van.
2012. dec. 10. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudjuk, mi az a nagyon súlyos probléma, válaszolni sem tudunk.

De azt írod, nem tud róla senki, akkor hogy ismernének rád?

2012. dec. 10. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
írd meg priviben, hogy mi ez a nagy dolog.. így nem sokat tudok mondani
2012. dec. 10. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem hogy "tölcsér mellkas"ról van szó. Amennyiben eltaláltam és voltál vele orvosnál, viszont ő nem mondta hogy szükséges a műtét, akkor csak esztétikai dologról beszélünk, ami nem súlyos.Mellesleg nekem is az van, mégsem parázok rajta, hogy jaj mi lesz ha meglátja valaki :D Elég nyomorultul néz ki, de műtétet max akkor vállalnék, ha muszáj lenne.Amúgy meg döntsd el hogy súlyos, vagy csak eszétikai mert a 2 szó rohadtul nem állja meg a helyét egymás mellett.
2012. dec. 10. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
mondmárelmiaz, akár privátban
2012. dec. 10. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem neked agybajod van leginkább. Vagy 30 sort írtál a nagy semmiről. Ezt egy csaj sem fogja értékelni, és elmenekülnek jó messzire, sőt, az összes barátnőiknek elmesélik majd hogy mennyire elviselhetetlen vagy. És nem a testi hibád miatt.
2012. dec. 11. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!