Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Refluxosok nektek mitől javult?

Refluxosok nektek mitől javult?

Figyelt kérdés
2éve van refluxom. 4honapja szedek ra gyogyszert már nem az elsőt de nem segit.jelenleg nolpaza. Vettem egy 25cmes reflux párnát 2hete igy alszok. A m ellkasi szúrásom enyhult, de a torkom rossz még. Tanácsok?

2014. jan. 9. 05:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kedves Utolso!

Engem erdekel a dolog. Mi ez a ket het amivel meggyogyulsz? Mit szabad es mit nem lehet enni?

Fogyni viszont nem szeretnek mert amugy is sovany vagyok es egyebkent eddig is egeszsegeszen ettem de most ugy nez ki tul sok a savam.:(( Aludni sem birok.:( Szoval adnal tippeket amik valoban bevallnak?

Cigit, alkoholt,kavet soha nem fogyasztok.

2014. jan. 10. 12:29
 32/37 anonim ***** válasza:
Igazából normális, tiszta (ilyen mindenféle glutén meg tejfehérjéktől és vegyi anyagoktól mentes) ráadásul szénhidrátszegény (tehát a cukrokat, keményítőt minél inkább kizáró) étrend mellett nagyon gyorsan javulni tud az emésztőrendszer általános állapota. Ezért lehet már 1-2 hétről is beszélni.
2014. jan. 10. 12:37
 33/37 anonim ***** válasza:
Cukrot nem fogyasztok egyaltalan. Na jo neha egy kocka csoki de azt se viszem tulzasba. Annyira nem kivanom a csokit. Kenyeret eszek de abbol is magosat inkabb. Nem tudom hogy valtoztathatnek meg. Igazabol stresses az eletem ezen lenne jo valtoztatni de van ket kicsi gyerekem es elegge szofogadatlanok amit nehezen kezelek.:(
2014. jan. 10. 13:10
 34/37 anonim ***** válasza:

Akkor taichizhatsz.

Megtanulhatod jobban kezelni a stresszt, a gyerekeid szófogadatlanságát (tehát tanulhatsz, fejlődhetsz és akkor jobb lesz).

Leteheted a kenyeret, mert az tömény szénhidrát és semmi jót nem tesz az emésztőrendszerünkkel, és ehetsz helyette.. most a télen a sütőtök, sült/párolt cékla, párolt káposzta a nyerő és árban megfizethető zöldségek. Mind jobb mint a tömény keményítő, azaz a kenyér.

2014. jan. 10. 13:19
 35/37 A kérdező kommentje:
Na tessék neki is stresszes az élete...errről beszélek. igen idegesitő vagyok tudom :D ezért van relfluxom nem a kenyereketől meg a fehér liszttől :D érdekes itthon mindenki zabálja és csak nekem okoz problémát ??? eddig nekem se okozott amig nem lettem idegbeteg na erről ennyit én nem vitázok....egyél akkor gluténmentesen én nem fogok húst zabálni hússal, a zöldség gyümölcs egyébként is megvan. édességről tejtermékről már igyis lemondtam. 40kg vagyok...és ne egyek mást???? itthon már igyis baszogatnak hogy egyek és én csak azt tudom enni ami itthon van nem válogathatok..örülök hogy tudok valamit enni.
2014. jan. 11. 02:19
 36/37 anonim ***** válasza:

Egyél TÖBB zöldséget, több zsírt, és ha kell több húst.

Vagy fogd az állapotodat a stresszre, és élj így. Vagy tegyél a stressz ellen..

Tehát így annyira a te döntésed, hogy én már feleslegesnek is érzem magam. Egészséges emberi test bírja a stresszt (egészséges szellem meg nem is stresszel) ha gluténnal, sok szénhidráttal legyengíted, megbetegíted akkor persze hogy a stressz már teljesen kikészít. Ezért kell alapnak lennie a tiszta táplálkozásnak. Mocsok kajákat akarsz enni? Senki sem fog beleszólni.

2014. jan. 11. 10:35
 37/37 nikaa11 ***** válasza:

Szia.

Szinte egy cipőben járunk ezért keresd meg a googleban ezt:nervenpflege tabletta.

Csak növényi összetevő.Én napi 3X1 et szedek és a belső feszültség is elmúlt ,így a reflux tünet is enyhült.

A sanax meg ilyenek a központi idegrendszeredet befolyásolják,nem jók.

Olvass több helyen utána amit irtam,hidd el segít:-)

2014. febr. 7. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!