Refluxosok nektek mitől javult?
Kedves Utolso!
Engem erdekel a dolog. Mi ez a ket het amivel meggyogyulsz? Mit szabad es mit nem lehet enni?
Fogyni viszont nem szeretnek mert amugy is sovany vagyok es egyebkent eddig is egeszsegeszen ettem de most ugy nez ki tul sok a savam.:(( Aludni sem birok.:( Szoval adnal tippeket amik valoban bevallnak?
Cigit, alkoholt,kavet soha nem fogyasztok.
Akkor taichizhatsz.
Megtanulhatod jobban kezelni a stresszt, a gyerekeid szófogadatlanságát (tehát tanulhatsz, fejlődhetsz és akkor jobb lesz).
Leteheted a kenyeret, mert az tömény szénhidrát és semmi jót nem tesz az emésztőrendszerünkkel, és ehetsz helyette.. most a télen a sütőtök, sült/párolt cékla, párolt káposzta a nyerő és árban megfizethető zöldségek. Mind jobb mint a tömény keményítő, azaz a kenyér.
Egyél TÖBB zöldséget, több zsírt, és ha kell több húst.
Vagy fogd az állapotodat a stresszre, és élj így. Vagy tegyél a stressz ellen..
Tehát így annyira a te döntésed, hogy én már feleslegesnek is érzem magam. Egészséges emberi test bírja a stresszt (egészséges szellem meg nem is stresszel) ha gluténnal, sok szénhidráttal legyengíted, megbetegíted akkor persze hogy a stressz már teljesen kikészít. Ezért kell alapnak lennie a tiszta táplálkozásnak. Mocsok kajákat akarsz enni? Senki sem fog beleszólni.
Szia.
Szinte egy cipőben járunk ezért keresd meg a googleban ezt:nervenpflege tabletta.
Csak növényi összetevő.Én napi 3X1 et szedek és a belső feszültség is elmúlt ,így a reflux tünet is enyhült.
A sanax meg ilyenek a központi idegrendszeredet befolyásolják,nem jók.
Olvass több helyen utána amit irtam,hidd el segít:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!