Refluxosok mit esztek?
Hogy érted? Úgy általában?
Én majdnem mindent, csak sokszor és keveset.
Amit teljesen kerülök, az a kávé és a szénsavas üdítők. Csoki, ketchup nagyon ritkán. És amióta nagy meglepetésemre olvastam, hogy a tej sem jó, most már abból is alig-alig.
Nekem "volt" refluxom, legalábbis az orvos szerint, aztán egy jó doki szerint meg soha nem volt. De hasonló az eset a savtúltengéses esetekkel. Savat okoz a kelkáposzta, káposzta, bab, őszibarack, citrusfélék, alkohol, és legfőbbképpen a szénsavas italok. Ezeket teljesen kerültem. Egyébként a refluxot maradéktalanul meg tudják gyógyítani 6 hónap alatt egy nagyon drága, de speciális gyógyszerrel. Ha 6 hónap alatt nem múlik el nyomtalanul, akkor biztosan nem volt refluxod, még ha gyomortükrözéssel állapították meg, akkor sem.
Onnan tudom, hogy hasonló cipőben jártam. 4 éve gyógyultam meg.
Tui.
Hogy lehet meggyógyulni???Milyen gyógyszerrel??
Sajnos nekem a streesz miatt van....
Én pánikbeteg vagyok de felsőfokon :S(mindentől megilyedek!)
és sajnos én erről nem tehetek,de ez azt váltja ki hogy lehet nekem is az van,köszi nektek és a kérdezőnek most már legalább tudom hogy mit ne egyek nagyon :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!