Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Refluxosok! Ez az lenne?

Refluxosok! Ez az lenne?

Figyelt kérdés
Tuneteim: gyomorszaj koruli fajdalom kicsit a bal oldalon (oylykor szur,maskor nyom); folyamatos hanyinger,neha fejfajas; nehezebben kapom a levegot es nagyot kell sohajtanom,nyak alatt tenyernyire a mellkasomon kicsit balra (nyelocso lenne?) kellemetlen erzes, hatfajas (bar ez nalam regota van), faradtsag....olyan furan erzem magam.... De nincs pl. savam...legalabbis konkretan nem erzem.

2013. aug. 30. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
ez itt nem egy orvosi rendelő.. senki nem tud neked biztosat mondani.
2013. aug. 30. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal es azt mondta ez az, meglepodtem. Mivel savam nincs. Biztos igaza van,csak kivancsi vagyok mas is tapasztalt olyen tuneeket,amik nem kifejezetten tipikusak?!
2013. aug. 30. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta van refluxom, hol gyomorégéssel, hol anélkül, ezek közül nekem a gyomorszáji fájdalom, hányinger volt jellemző. Amikor nagyon előjött, akkor állandó böfögés, krákogás, étvágytalanság és fogyás volt még, valamint a nyakamon jobboldalt, azt hiszem a légcsövemben fájdalom.
2013. aug. 30. 13:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. aug. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!