Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Refluxosok nektek mitől javult?

Refluxosok nektek mitől javult?

Figyelt kérdés
2éve van refluxom. 4honapja szedek ra gyogyszert már nem az elsőt de nem segit.jelenleg nolpaza. Vettem egy 25cmes reflux párnát 2hete igy alszok. A m ellkasi szúrásom enyhult, de a torkom rossz még. Tanácsok?

2014. jan. 9. 05:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

És te paleózol, régóta beteg honfitársam?

Kerested a módját hogyan segíthetsz magadon, vagy azt mondta a doktorbácsi hogy így jártál, és elfogadtad hogy a gyógyszergyárak által menedzselt ember mit mond neked?

2014. jan. 9. 12:07
 22/37 anonim ***** válasza:
Őszintén kívánok egy jó kis betegséget neked, kedves honfitársam és majd megnézném a képed, amikor az orvos közöl egy rákdiagnózist... és milyen diétát vagy paleót, vagy GNM-es f a sz s á got választasz.
2014. jan. 9. 12:14
 23/37 anonim ***** válasza:

Konkrétan én itt ötletelek a te egészséged érdekében, hogy mit tegyél (próbálok az orvosod helyett segíteni neked) te meg betegséget kívánsz nekem. Nem baj, kis hüllő vagy, hidd el vannak nálad jóval elborultabb gondolkodásúak is, én magam miatt nem haragszom semmilyen rosszkívánságért.

Paleózz, gyógyulj meg, ha ez nem segít akkor idegi/pszichés/ de akár a szervi gondokra használd az akupunktúra és a qigong gyógymódjait!

És maradj nyitottabb, mégis mit veszíthetnél pár hét/hónap gluténmentes/tejmentes szénhidrátszegény táplálkozással? Egyébként is így kellene enned, és akkor nem kellene rákban gondolkodnod se. Én sem teszem, mert jól eszek.

Ha a rák azért van a fejedben, gondolataidban mert a gyomorsav sűrűn felmarja a nyelőcsövedet, akkor:

- eleve sürgősen fogadd meg az életmód tanácsokat

- fogyassz több c- és d-vitamint.

2014. jan. 9. 12:23
 24/37 anonim ***** válasza:
Nekem egyik napról a másikra alakult ki, nagyon durva tünetekkel, felnőttként. Kipróbáltam sok mindent, diétát, gyógyszert szedek, szedtem, vannak tünetmentes heteim és van, amikor előjön a reflux, na akkor semmi sem segít. Nem eszem/iszom ilyenkor teát, semmi koffeineset, gyümölcsöt, zsíros, nehéz ételt, de az égvilágon semmit sem segít.
2014. jan. 9. 16:35
 25/37 anonim ***** válasza:
És akkor olyankor mit eszel?
2014. jan. 9. 16:41
 26/37 anonim ***** válasza:

En egy eve fordultam orvoshoz mert a bordaiv alatt szuro fajdalmaim voltak. Voltam gyomortukrozesen nem talaltak semmit. Klasszikus savas tuneteim nem voltak. Voltam egy masik orvosnal kaptam gyogyszeres kezelest helicobacteriumra. A leletem negativ lett. Aztan elemntem egy masik orvoshoz azt mondta idegi alapon van tul erzekenyek az idegek a gyomromban. Kaptam ra egy nyugtatot amit nem klasszikus nyugtatonak hasznalnak hanem a gyomor idegeire es ez is 10mg-os volt melle egy savcsokkentot szedtem. Segitett. Fel evig kellett ezt a kombot szednem most alltam le vele dec elejen. Csavcsokkentot kellett szednem tovabb. Viszont hefon vissza kellett mennem mert karacsony utani napokban konkretan ereztem savas tuneteket. Visszajott mar elotte kicsit a hasszurkalas fent illetve amit eddig nem erztem foleg este jott ram, hogy sokat kell nyelnem nem tudok vizszintesben fekudni, mindig hason alvo voltam. Naprol napra rosszabb lett az elmult 1,5 hetben. Olyannyira hogy mar nappal is erztem a savas tuneteket. Nalam ezek vannak: mintha gyomorszaj es torok kozott liftezne bennem valami szinte felspriccel bennem kohogesre kenyszerit, enyhe oklendezesi ingereim vannak. Nem birok rendesen aludni mar felek az estektol mert nem pihenteto az alvasom es kellemetlen is. Fajdalamat nem erzek a torkomban nyelocsoben mellkasban. Nektek is ilyen tuneteitek vannak??? Kaptam most egy masik savcsokkentot. Azt mondta a doki reflux. Ha ettol nem javulok akkor a gyomrom idegei erzekenyek es visszaallit arra a masik gyogyszer kombora amit elotte szedtem. De ezek az utobbi tuneteim soha nem voltak elotte. Most kicsit jobb mint hetfon de nem sokkal. Elkeserit mert lelkileg is kicsinal ez az erzes amit erzek. Stresszbol nekem is van ket kicsi gyerekkel vagyok itthon tavol a szuloktol ferjem este jar haza a munkabol. 35/N

Amiket utolag irtam tuneteket nektek is ilyen?

2014. jan. 9. 17:44
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a refluxot hogyan mutik?!
2014. jan. 9. 18:02
 28/37 A kérdező kommentje:
Nemtudom miert kell azt gondolni hogy a gyógyszerben várom a gyógyulást, mert ez nem igaz. Paleo...na ez is egy erdekes. Vki nemreg kitalalta es akkormár hú milyen jo, szerintem egyen az ember azt amit a szervezete megkíván. Tanácsokat kertem.megkaptam. De nemtom miert kell a másikat lenézni. Most fog az jonni h ha nem paleozok ne mondjak velemenyt, es akkor megfogok halni? Az egy üzlet..ne egyél lisztet de mandula vagy kokuszlisztet mar ehetsz az paleo. Igen jo drágán megkapod. Egyebkent en hiszek abban h a betegsegek 80-90%a lelki eredetu.
2014. jan. 9. 18:09
 29/37 A kérdező kommentje:
erdekes mamám azt se tudk mi az a reflux, 74éves és semmi baja. Mégsem paleozik. Gondolom sokan még azt is elhiszitek az orvosoknak hogy a só káros :)
2014. jan. 9. 18:20
 30/37 anonim ***** válasza:

"Vki nemreg kitalalta es akkormár hú milyen jo, szerintem egyen az ember azt amit a szervezete megkíván. Tanácsokat kertem.megkaptam. De nemtom miert kell a másikat lenézni"

Te rohadt idegesítő vagy amúgy, és most mit mondajak.. leírtam neked az általános gyógymódot, erre kötözködsz. Akkor most nem vagy buta?

NE KÖTÖZKÖDJ, NE KIFOGÁSOKAT KERESS hanem gyógyulj már meg, 2 hét ember, ha ki tudtad írni a kérdésedet akkor 2 hetet is végig tudsz csinálni értelmesebb táplálkozással, és végre lehet hagyni ezt a hülye refluxos témát mert igazából már csontig lerágott kérdés ez.

NE KÖTEKEDJ, CSINÁLD. :)

2014. jan. 10. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!