Szörnyű viszketés kínoz időnként, melyet nem tudok megvakarni. Mi lehet az oka?
Kb. egy hónapja időnként (egyre gyakrabban) rám tör egy szörnyű a viszketés és a csiklandozás közötti érzés, de nem találom azt a pontot a testemen, ahol érzem. egyszerűen szörnyű, nem tudok tőle gondolkodni, annyira rossz. vakaródzok eszeveszettül mindenhol, de sehol se találom. néha úgy tűnik, hogy a fejem búbján van, néha a combomon, de leginkább a hátamon tudnám elhelyezni, vagy inkább a tüdőmön (és ez nagyon félelmetes). ezzel mégis mit tehetnék, milyen orvoshoz kéne fordulnom, volt valaki már így?
19/F
Nekem operació utan volt ilyen erzesem, hatgerincbe adott zsibbaszto utan, hangyafutkosas eszeveszett viszketes az egesz testemen, hol itt hol ott ereztem es vakartam is, de rajöttem h valahogy belulröl viszket.
Lehet gerincproblémák
Vagy neurózis
Igen ez tényleg állati rossz, hogy viszket de nem tudod hol.
Addig kell vakarózni, amíg meg nem találod a kiinduló pontot, ahonnan kisugárzik.
Mást nem nagyon tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!