SOS Allergia vagy reflux?
Figyelt kérdés
mindig viszket a torkom meg kapar doki mondta hogy száraz. de sokat iszok pedig. nemtudni mitől száraz. és folyton viszket csiklandoz. gondolom mert száraz. kaptam savlekötöt meg allergia gyógyszert most akkor nemértem...2013. júl. 31. 19:30
1/5 anonim válasza:
Ezek a tünetek innkább allergiára jellemzőek, mintsem a refluxra... a savlekötőt nem értem miért írták fel, mikor a tünetek alapján egyértelműen allergia.
Habár ezt egy kisebb vizsgálattal könnyedén ki lehet deríteni :)
2/5 A kérdező kommentje:
de hát allergia gyógyszert is szedem két napja és semmi. meg miért azóta érzem hogy gyomromat marta a sav?? érdekes dolgok ezek, azért egy allergiának több tünete van és nem állandó szerintem....hmm torokpaparás meg torok szárazság sztem reflux de majd kiderül---
2013. aug. 1. 23:59
3/5 anonim válasza:
itt a válasz azért száraz meg azért kapar mert a gyomorsav kimarta .szerintem a gyomrod kéne kivizsgálni .
4/5 anonim válasza:
Szia! Érdemes lenne a stabilizált natúr Aloe Vera italt fogyasztanod. Az a refluxra, gyomorsavra és még az allergiára is jótékony hatással van.A savlekötőknek hosszabb távon káros mellékhatásaik is vannak.Még pár gyógynövénykivonattal akár tünetmentessé is tehető az allergia. Sok jó tapasztalat van velük az ismerőseim között is. Jobbulást!
5/5 A kérdező kommentje:
igen szerintem is reflux mert tavaly szedtem savlekötöt akkor elmúlt igaz csak egynapra de azis valami .... és én hülye akkor nem vettem még komolyan és ittam vörösbort másnap úgy keltem fel szétvan marva torko m kezdődik elölröl :( mostmár komolyanveszem....ma megyek másik gyógyszert iratni mert ez már nem hasnzál, és iszom a salvus vizet is, és semmi savasat nem eszek, még édességet se nagyon....
2013. aug. 2. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!